Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik korosztály csalja a leggyakrabban a párját? Lányok esetében.15-16-17évesek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 09:27
11/13 anonim válasza:
a 10:21 est nemgondoltam komolyan.
én nemfogok senkit megcsalni.
nem vagyok olyan.
bár néha jobb lenne.
26vok. miába keresek megbizható hüséges lányt. mindig kiderül h nemaz..
12/13 anonim válasza:
Ez nem korfüggő szerintem, sokkal inkább attól függ, hogy mennnyire szeretjük, a változtatást, és van igényünk másra, van aki direkt, van aki szükségből teszi ezt,itt azt értem, elhagyják, vagy hasonló! Lásd az én esetemet, már 15- éve vagyok szingli, mert elhagytak, minden ok nélkül vagyis nem indokolta meg csak lelépett. Én nagyon szerettem, talán még most is, hát ilyen is van: de ez nem az általános példa, mert szerintem ez ritka, de mégis van
ilyen is szerintem, tehát érzelem függő, a dolog, és nem korfüggő!
13/13 anonim válasza:
15 vagyok, és nem csalom meg a barátomat, ő számomra az egyetlen, és nem tudnék hazudni neki, és nem kell más pasi, csak ő :)) de van sok korombeli barátnőm, akik rendszeresen megcsalják a pasijukat. meg van sok korombeli fiú haverom is, akik rendszeresen megcsalják a nőjüket, és vannak akik nem. és idősebbek közül is vannak, pl. anyám is állandóan csalja a férjét, pedig ő már elmúlt 40. nincs korosztályhoz kötve, aki szemét, az az is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!