Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan ember, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan ember, aki nem írogat?

Figyelt kérdés

Annyira egyszerű lett a különböző chattekkel az írogatás, hogy azt látom, mindenki ír, ha kell, ha nem.

Ez a harmadik hosszú kapcsolatom, de saját részről is, és a másik oldalon is azt tapasztaltam minden esetben, hogy megy a chat, apró flörtökkel. Pedig az egyik kapcsolatom az igazán nagy szerelem volt. 8 évig tartott.

Akkor senkiben sem lehet megbízni? (Magamban sem?!) :)

Létezik még ember, aki nem él a chat adta lehetőségekkel? Nem durva dolgokra gondolok, tényleg csak apróbb "érdeklődés".

2020. márc. 9. 20:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok, bocs, szamomra tenyleg nem volt egyertelmu, hogy mit kerdeztel.

De amugy a valaszom igy is nem. Parkapcsolaton kivul se chatelek, nem hogy parkapcsolatban. Nem fer bele szamomra Amugy se.

2020. márc. 10. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Velem előfordult már, de remélem a férjem nem szokott 😂😂😂🤣🤣🤣

Jó, neki is ugyan olyan joga van, csak tudja ő is hol a határ...

2020. márc. 10. 13:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, és hol a határ?
2020. márc. 10. 13:58
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Határ ott van, amíg csak szórakozás miatt írogat az ember, minden érdeklődés meg találkozás célja nélkül. Amíg csak azért írogat az ember, hogy kicsit elszórakoztassa magát, amíg nem érdekli kivel beszélget, mert a flört érzése a lényeg, amíg bármikor ki tud lépni a beszélgetésből úgy ,hogy nem is vágyik bele vissza...
2020. márc. 10. 14:22
 15/18 A kérdező kommentje:

De nem alázod meg ezzel a másikat?

Nem hátbaszúrás ez? Főleg ha a harmadik tudja, ki a párod.

2020. márc. 10. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:
68%
Várjál...én nem azt mondtam, hogy szoktam, hanem előfordult. Egyszer. Meg én nem ismerőssel gondoltam. Épp ez az, azzal nem flörtölgetnék így kapcsolatban. Én ezen az oldalon chateltem pl. olyannal, akiről azt sem tudom ki. Lehet sokak szerint nincs különbség, de szerintem van. Ha ismerőssel teszem, akkor az egy személynek szól, de itt valóban magam miatt teszem, pont a valódi flört helyettesítésére. Itt nincs személy, nincs érzelem, nincs semmi, csak hogy egy beszélgetés vagy pár beszélgetés erejéig szórakozok, szórakoztatom magam. Persze, a párommal szemben ez sem korrekt teljesen, de így kilépek a beszélgetésből, és már el is felejtettem. Míg ismerőssel azért flörtölök, mert ő, az a személy szinpatikus. Tehát nagy eséllyel egyéb időben is megfordul az eszemben...de mondom, nem űzök belőle sportot, egyszer fordult elő.
2020. márc. 10. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

84%

Nagyon sajnálom a férjed, h ilyen utolsó nőt sikerült kifognia :(

2020. márc. 12. 00:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én csetelgetek, levelezgetek másokkal, de sose talizunk.
2020. márc. 13. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!