Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Elsosorban lanyok valaszat varom!

Figyelt kérdés

Van egy csaj akivel mostansag nem stimelnek a dolgok, egyszer ezt akarja, egyszer azt, tehat valojaban o sem tudja, hogy mit akar, vagy csak hulyit. Ossze is "Vesztunk"

Szoval, valahogy szeretnek tolle bocsanatot kerni, es arra gondoltam, hogy Kuldok neki 16 szal rozsat, mivel 16 eves lessz abbol 1 szal mű virag lessz, es mondjuk mellekelek 1 szoveget is amin ez all: - Meg az utolso szal rozsa el nem hervad, addig szeretni foglak... pl valami ilyenre gondoltam... Lanyok ti orulnetek egy ilyen jellegu bocsanat keresnek? :)

18/f

2010. júl. 25. 00:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Abszolut nem igaztalan a dolog...

Am lehet tobbet erne, ha hagynam az egeszet a fenebe, mert szerintem semmi ertelme, csak nem tudok kiverni a fejembol.. :S

Akar neki is elkuldhetem, ha mar megismerkedtunk, es tortent egy, s mas :D

2010. júl. 25. 01:15
 12/14 bubuzéla ***** válasza:
Legközelebb érettebb lányt keress. 16 még gyerek 18 még kislány, hát 20 körül keresgélj, ha ennyire komoly vagy már.
2010. júl. 25. 01:50
 13/14 anonim ***** válasza:

"Én elolvadnék...tuti:) Áááá...." vagyok:)

Ide jöhet a csokor, nem rossz ötlet:) Sőt nagyon kedves:)

18/L

2010. júl. 25. 22:50
 14/14 A kérdező kommentje:
:) :) msn-cim? Pm-ben elkuldheted :D
2010. szept. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!