Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás autóhasználati szokás miatt?
Fajulhat szakításig ha a férfinak fura mániája hogy szerinte a gyaloglás fontos az egészség miatt ezért csak akkor jár kocsival ha esik az eső és/vagy sietni kell, kézben nem vihető súlyt kell szállítani és/vagy 30 perc gyaloglásnál messzebb van ahová menni kell.
Ha nem áll fenn a fenti feltételek egyike sem akkor ő bizony gyalogol és ebből nem enged és ráerőlteti a családtagjaira is, mondván hogy majd megköszönik neki később hogy vigyázott az ő egészségükre is.
Hát folyamatosan kapja a hülyesége miatt!
Mire jó ez neki? Miért van ez az idióta mániája?
Én imádnám, ha a párom (F) így állna hozzá. :)
Most sincs szerencsére hozzánőve a seggéhez a kocsi, le lehet beszélni róla, de tök jó lenne ha nem kéne győzködnöm minden elinduláskor. Jó úton haladunk, de még van hova fejlődnie. :)
Mondjuk én a 30 perc sétát kitolnám akár 60-ra, nyilván ott feltételezve, hogy van rá idő és nem rohanásban vagyunk éppen. :D
Semmi baj nincs a férjeddel.
Kompromisszum lehet a bicajozás, az gyorsabb, de legalább mozgás az is.
A "hölgy" kifejezés -számomra- eleganciát, tartást, önmagára adó nőt jelent jelent.
Aki tök idegenekkel osztja meg a szakítási gondolatait, és azt írja a párjáról, hogy "idióta mániája" a séta, az nálam nem hölgy.
Biztos nem hallottál Móricz Zsigmondról. Örökbecsű mondása. "Gyalogolni jó!"
De úgy látszik te nem ezt hoztad otthonról. Ti még a kerti bódéba is kocsival mentetek.
Abban meg igazat adok az előttem szólónak, hogyha ide idegenekkel igy írsz a férjedről, akkor ez a kapcsolat semmit se ér, mert ennyibe nézed. (lehet hogy a plázacica barátnőidnél népszerű lettél, de gondolkozz hogy megéri e. (Ha én igy nyilatkoznék a férjemről, megnézhetném magam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!