Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, h hülye kérdés, de egyszerűen saját magam nem értem. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Több mint 2éves kapcsolatom van, rengeteg mindenen mentünk keresztül, ami miatt megromlott a kapcsolatunk, és egymást porázon tartjuk. Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy rengeteged veszekedünk, majdnem minden egyes veszekedlsnél eljutunk a szakitásig, de pár órával később vagy nappal kibékülünk. És mikor kibékülünk nem vagyok boldog, de talán még nem is nagyon örülök a békülésnek, viszont szakítani nem akarok, és veszekedni se nagyon szeretek, csak ha elkezdjük nem tudjuk abbahagyni. Hogy lehet ez??? Miért vagyok ilyen dilis? Normális válaszokat szeretnék, tudom nehéz adni rá mert egy lökött kérdés egy dinka lánytól. :S:D2010. júl. 24. 21:20
1/8 anonim válasza:
Gondolom, megszoktátok egymást és féltek továbblépni.
2/8 anonim válasza:
Csak barátok vagytok. ez nem kapcsolat, nem szerelem.
3/8 anonim válasza:
Találnál magadnak egy rendes pasit szerintem.
"s mikor kibékülünk nem vagyok boldog, de talán még nem is nagyon örülök a békülésnek..........."
26/l
4/8 anonim válasza:
Szerintem is csak megszokás. Írd fel egy papírra a kapcsolatod és az egyedüllét mellett szóló érveket, és dönts.
De szerintem utóbbi mellett dönt ezen a poonton már. Nem kell erőltetni, ami nem megy.
5/8 anonim válasza:
énis pont ilyen kapcsolatban vagyok a barátnőmmel... :S
melyik megyében laksz? csak azért mert kisértetiesen hasonlít a stílusod a barátnőméhez :D
6/8 anonim válasza:
Ami nem megy nem kell erőltetni. Ha nem vagy boldog nincs értelme. Nehéz helyzet tudom. Be kellene látnotok, hogy nem ti vagytok egymásnak a nagy Ő.
7/8 anonim válasza:
Szia. nézd ha legközelebb is szakitottok ne hagyd hogy 1-2 napon belül kibéküljetek mert mindig ez fog menni.mert minidg akkor jövünk rá hogy meniyre szeretünk valakit ha már nem a milyénk. de lehet hoyg meg válltozik és jobb lesz a kapcsolattotok ha tartotok szünetet. ha már nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban akor nem éri erre a fiúra pocsékolni az idöd.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Hát majd meglátjuk, h mi lesz. :) Baranya megyében lakom
2010. júl. 25. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!