Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak a mai tinilányok (16-17 évesek) msnben szédíteni a pasikat, komolyabb cél nélkül?
Figyelt kérdés
Mert felvettem barátnőmet ál msnnel, és irkálta hogy nem szereti már a barátját stb. Engem szeret, csak a jelenlegi barátját nem hagyja el. Mikor kérdeztem miért, a válasz az volt hogy csak. XD Most nem tudom féltékeny legyek e, vagy csak tini hülyéskedésröl van szó?2010. júl. 24. 19:47
11/14 anonim válasza:
Es vegul mit mondott mikor meglatott?
H,h nem dobtad megse?
Amugy meg szerintem sem nagyon megbizhato a csaj.
12/14 anonim válasza:
azzal akarta lerázni hogy azt mondta hogy nemszeret már???
fura!
te ezt elhiszed?
nem azzal lehet lerázni hogy szeret?
14/14 anonim válasza:
ha már ilyeneket csinálsz, az már nem egy rendes kapcsolat...:o ál msn a barátnövel...?:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!