Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak azt írja egy fiú, hogy helo mizu? Akkor vajon csak barátságot akar?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha többet akarnátok haverságnál, nem inkább ilyen szia, h s mintet írnátok?2010. júl. 24. 17:34
1/11 anonim válasza:
helo ha egy l-el írják akkor az azt jelenti hogy nagyon kanos és meg akar kúrni!
2/11 anonim válasza:
Nálam ez tök mindegy:D Ha akarok valamit azt nem a köszönéssel jelzem
3/11 A kérdező kommentje:
Ez komolyan érdekel engem, légyszi normális válaszokat.
2010. júl. 24. 17:36
4/11 anonim válasza:
szia tündérbogár virágszálam, adj egy nagy csókot
Szóval honnan tudná az ember, hogy mit akar abból hogy helomizu?????
Kérdezd meg mit akar.
5/11 anonim válasza:
xĐĐĐĐ
basszus ma már mindenre figyelni kell, hogy nehogy félre értés legyen...:D
Akkor is akarhat valamit h hello-t ír, akkor is ha szia-t sőt ha úgy köszön h cső akkor sem kizárt h akar vmit..:D
xĐ ez a kérdés.. (YN)
6/11 A kérdező kommentje:
Én már mindent így túlkomplikálok :D:D
2010. júl. 24. 17:38
7/11 anonim válasza:
A köszönés semmit nem jelent.Nem ebből fog kiderülni,hogy mit akar.
8/11 anonim válasza:
Amiket mond a beszélgetés során, az számít, nem az, hogy hogyan köszön:)
9/11 anonim válasza:
Úristen!
Én is szoktam úgy köszönni, hogy hello...
Ebben nincs semmi, ez a stílusa. Ennyiből az életben nem jössz rá, hogy többet akar-e, mint haverság. :D
10/11 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem tud helyesen írni, de annyira nem bunkó, hogy nem köszön. Az, hogy mit akar, az utána következő dialógusból derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!