Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora bűn, ha a pár egyik tagja fingik a másik előtt?
Miért akkora gond ez? Én sosem csináltam belőle ügyet, szerintem természetes velejárója az együttélésnek, hogy otthon a kényelmes otthonodban nem kell emiatt szégyenkezni meg wc-re futkozni vagy visszanyelni a böfögést.
Nyilván mi sem csinálunk versenyt belőle a párommal meg mi sem fingunk szándékosan egymás orra alá, de hogy lehet úgy élni, hogy egy percre sem engedheted el magad?
Miért tartják ezt egyesek prolinak?
Tipikus a fszt is zsebkendővel emberek... Szánalmas, ahogy kikelnek megukból. 😂
Istenem de örülök, hogy személyesen nem ismerek ilyeneket
Én igazából eleve nem értem, miért kell berottyantani a szobába. Ha egyedül vagyok otthon, akkor is "kiviszem" ha tehetem, nem akarok a fingszagban ülni a szobában. :D
Nyilván ha "besikerül", akkor nincs semmi gond, de azért szerintem alap hogy a lehetőségekhez képest igyekszünk kerülni.
#22 vagyok
Olyannal nem élnék együtt, aki felnőtt emberként nem képes használni a wc kefét.
" Ha egyedül vagyok otthon, akkor is "kiviszem" ha tehetem, nem akarok a fingszagban ülni a szobában. :D"
Nincs ablak a szobádban? És nem minden puki büdös.
Teljesen reális, hogy minden fingás után kitárom az ablakot, legyen szél, eső, hó, kánikula. :D
Ha ennyire finnyás vagy, akkor miért ne? Friss levegőtől meg egyébként se halt még meg senki.
Egy újabb kommandós gyakorlat kérdés. Azt hittem ez a kérdés már túl van tárgyalva. Ha nem direkt a másik orra alá csinálja a párja idegesítésből hanem csak ugy kijött a hangja a kommandós gyakorlatnak akkor nem értem miért problémázik rajta mindenki. Nekem gyerekkoromba volt ilyen borzalmas szó szerint mert büdi volt élményem mikor nálunk nyaralt a fiú unokatestvérem. Ő direkt üldözött ezzel. Mindig úgy menekültem, de szerencsére nem sokszor csinálta.
Van aki alapból nem tehet róla, hogy nála több a kommandós gyakorlat ahol durrogtatnak. 😂
Ők azok akiknek valamilyen emésztőrendszeri betegségük van.
De ez már a második ilyen kérdés.
Lépjetek már túl a kommandós gyakorlaton. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!