Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora bűn, ha a pár egyik tagja fingik a másik előtt?
Miért akkora gond ez? Én sosem csináltam belőle ügyet, szerintem természetes velejárója az együttélésnek, hogy otthon a kényelmes otthonodban nem kell emiatt szégyenkezni meg wc-re futkozni vagy visszanyelni a böfögést.
Nyilván mi sem csinálunk versenyt belőle a párommal meg mi sem fingunk szándékosan egymás orra alá, de hogy lehet úgy élni, hogy egy percre sem engedheted el magad?
Miért tartják ezt egyesek prolinak?
5 vagyok
Nincs ételallergia, csak ha bizonyos élelmiszereket eszik, akkor utána végem van. Semmilyen disznóságot nem bír, ha körtét eszik akkor az egész utca elköltözik, ugyanez igaz a brokkolira és még jó pár gyümölcsre. Felfújódik tőle, van erre étrend kiegészítő, de az sem csodaszer. A legdurvább az ha erősen fűszeres indiai kaját eszik, akkor még harcedzett veteránként sincs esélyem. :)
"Nekem ez eléggé elentmondasos. "Nem fingunk egymas orra alá/nem kell emiatt a wc futkosni"."
Csak hogy te is értsd: nem fogok az arcába pucsítani és nem is legyezgetem rá. Meg nem szólok neki, hogy ezt figyeld az esemény előtt. De ha az ágyban fekszünk vagy ha filmet nézünk összebújva, nem fogok kilibbenni a mosdóba és úriasan elintézni, ahogy ő sem. Van, hogy elégedetten biccentünk, hogy ez igen, vagy mindketten menekülünk onnan, ha valaki ledobta az atomot, de nem csinálunk ebből ügyet.
Emberek olyan dolgokat művelnek egymással szex alatt meg olyan dolgokat vállalnak be egy közös életben, egyszerűen hihetetlen számomra, hogy a spermalenyelés, az análszex, az apás szülés vagy a gyerekpelenkázás után valaki pont a fingon csinálja ki magát. De gondolom nem pucolja a wc-t sem mindenki maga után azonnal, így egyikőtök szükségszerűen kefélgeti a másik ürülékdarabjait a sajátjával együtt. Szép, mi? Na most már finghattok.
De én mindig tisztán hagyom a mosdót ez is ALAP nálam, spermalenyelés meg puncinyalás az két ember öröme a fingás az nem örömet okoz hanen lelomboz.
Mintha a biciklit akarnád az Audi S5-el összehasonlítani,mindkettőnek van kereke meg fékje.
Te tényleg nem keféled le a xart magad után? Na ha a fing nem jön be ez egyenesen kizáró tényező. Milyen ember hagyja úgy a WC-t?
Ami engem illet nem okoz gondot a popsi törlés óvodában dolgozom mindennapos dolog és a WC pucolás is legalább hetente alap. De ezek nem igazán értem hogy függnek össze azzal hogy számomra undorító a fing hangja és szaga vagy a büfögés hangja (esetleg szaga). Másnak meg pl a kelkáposzta szaga undorító.
Az anált se vállalom be. És az orál pláne nem értem hogy jön a történethez. Vagy ha a WC kefe idegen fürdeni se szoktatok orál előtt? Mert ami engem illet a "koszos" nemiszerv szaga is taszít és feneket is úgy kell mosni hogy ne legyen utána szaga orál közben mert a xar szag se az amit aktus közben érezni akar az ember.
Mi sem szoktunk direkt egymás előtt, de ha pl zeller vagy brokkolikrémlevest csinálok, akkor nem futkozunk át a másik szobába 2 percenként.
A böfögésről meg annyit, hogy gyomorégős vagyok és ha pl szódabikarbónát eszek rá, utána 2-3 perc múlva önkéntelenül böfögök, így jön fel a savas 'levegő'. Párom megszokta, nem csinálunk ebből problémát, mert tudja, hogy nem direkt csinálom.
De ha valamelyik finnyás kommentelővel lennék kapcsolatban, akkor ha égne a gyomrom át kéne vonulnom órákra a másik szobába, nehogy véletlen böfögni halljon a másik? Ez szerintem nagyon tinikapcsolatra hasonlítana... Normális felnőtt ember elfogadja, hogy az embernek vannak olyan szükségletei, amik vele járnak. Olyan nincs, hogy valaki rózsaillatút kakil vagy fingik.
Emlékszem még tiniként el kellett járnom a nővérem meg a pasija lakásába, hogy őrködjek, amíg ő kakil. Szóljak időben, ha épp hazaért a pasija... Meg mikor én aludtam az exemnél tiniként egész hétvégén és nem mertem elmenni kakilni, féltem hogy megérzi a szagot és az jajj de ciki. 3 napig el se mertem menni.
Na én felnőttként már rohadtul nem szeretnék ilyen alapvető szükségleteket takargatni, olyan nincs, hogy valaki ezekre finnyázik. Az inkább éljen egyedül...
77%os én vagyok a finnyás legalábbis az egyik. Azért mert valaki büfög nem kell átmenni sehova hülyeség is lenne. De a büfögést is el lehet intézni kultúráltan halkan meg lehet mélyről jövő (éppen csak nem hányás) öblös büfögést is produkálni. Ha én meg tudom oldani kultúráltan gyanítom más is képes. Ahogy egyébként a fingást is meg lehet oldani csendesen meg rá lehet nyomni egyet rekeszizomból hogy jöjjön akár sógorostól.
Természetes hogy előfordul hogy az ember a másik mellett szellent de úgy gondolom amikor meg lehet oldani hogy ne akkor meg is kell.
Az egymás füle hallatára székelés nem okoz gondot mert az is természetes velejárója az együttélésnek. De azt se nyitott ajtónál csinálja az ember meg nem úgy hogy a másik ott zuhanyzik mellette ha a fürdő és a wc egybe van. Legalábbis az én életteremben biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!