Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura, hogy áthív magához lányokat?
Úgy volt, hogy a barátommal elmegyünk bulizni, jöttek volna a haverjai is, meg 1-2 barátnőm, nála alapoztunk volna. Végül nem szorgalmazta ezt, mert a haverja fel akar szedni egy lányt egy társaságból. Áthívta magához a 3 lányt, meg 1-2 haverját. Nekem nagyon rosszul esik, csak most említette ezt, hogy mi lesz a ma esti program. Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet? Csak nekem sántít?
21L
En sem ertem, hogy mi az osszefugges akozott hogy a haverja felakar szedni egy csajt a tarsasagbol, es ezert te nem mehetsz at bulizni?!
Ha a baratodnal tartott osszejovetel utan még mennek bulizni, akkor en a helyedben elmennek arra a szorakozohelyre egyik baratnommel es igen csak megneznem, hogy mit csinal...
Jobb dumat is kitalalhatott volna ahhoz, hogy lerazzon mert ez eleg gyenge. Nem is ertem te ebbe egyaltalan, hogy mehettel bele.
En ott helyben magyarazatot koveteltem volna ha pedig nem kapok akkor mehet isten hirevel szorakozzon massal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!