Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy sokkal fiatalabb nőbe! Hogy lépjek túl? 51F
Nős vagyok, de sose csalnám meg a feleségem. Viszont két éve munka kapcsán megismertem egy 27 éves nőt, aki egyszerűen lenyűgöz. Ahogy egyre többet beszélgettünk, rájöttem, milyen jó természete van, intelligens, van humorérzéke. És emellett angyalszép. Próbáltam kiverni a fejemből, kerülni, ahogy csak tudom, de a munka miatt gyakran összetalálkozunk és megint a hatása alá kerülök. Hozzáteszem, soha egy szóval nem utalt semmire, nem bátorított, egyszerűen kedves. Nem tagadom, néha el is szoktam fantáziálni... Nyáron amikor lengébben öltözött, nem bírtam a szemem levenni róla.
Mit tegyek? Kérlek segítsetek.
Volt már ilyen korkülönbség fel kapcsolatom, igaz feleség nem volt a képben. Szép évek voltak .
De, ha téged a lenge ruhája hoz tűzbe, akkor ez max nemi vágy. Jegeld le magadban, olyan is volt már az életemben
Azt kérdezed, mit tegyél? Minimum ne írt le még több kommentben, hogy még miket érzel, mert addig is azon gondolkodsz.. Sőt, ne is gondolkodj rajta, mármint tudatosan állítsd meg a gondolataid. Persze most azt mondod, jaj de nehéz, de te kérdezted, mit tegyél.
Egyébként meg ha Tényleg az a célod, hogy ennek vége legyen, vagy le tudd küzdeni, háttérbe szorítani, válts munkahelyet.
Hülyeség elmondani a lánynak, ezzel is csak közelebb akarsz kerülni hozzá érzelmileg. Feleségednek mondd el inkább, hogy te mennyire komolyan erőlködsz, és azt is, hogy munkahelyzet váltasz, mert ennyire kitartó férj vagy.
Komolyan annyi eszed van ilyen idősen, hogy képes lennél szerelmet vallani egy másik nőnek, miközben feleséged van? Ráadásul egy olyan nőnek, aki a lányod lehetne?
Te abban reménykedsz, hogy össze fogsz jönni a kiscsajjal, ne is tagadd. A kérdésedet is azért emelgeted ki, hátha lesz aki ebben támogat.
Tisztességesebb lenne elválni a feleségedtől, hiszen ezek szerint őt sose tekintetted "igazi NŐnek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!