Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig maradnál úgy együtt a barátnőddel, ha nem tudnátok szexelni?
Ha abbahagyid a fogMzasgatlo tabit vagy egyeb hormonalis cuccot,minden tuneted magatol elmulik.
Meg a paleo etrend rendbehoz. Velem is volt hasonlo.
Ha nem nedvesedsz vagy kidorzsolodsz,hasznalj pl kokuszzsirt sikositonak. Szajjal apolashoz is bekenheted vele a nemi szervet.
Ha szeptember óta elhúzódik a dolog és még nem jártál magánorvosnál meg 3 havonta mész kontrollra, akkor én elhagynálak. Az én magándokim bármilyen problémára azonnal veszi le a kenetetet. 1 hónap múlva kér kontrollkenetet.
De volt olyan is,hogy magándoki bunkó volt és nem akart meggyógyítani, azonnal mentünk másikhoz.
Ne érdekeljen,hogy mennyi pénz, az egészségedre sose sajnáld a pénzt. Kajára, szórakozásra sajnálhatod, de egészségre nem!
Nekem is volt egy időszak, amikor sajnáltam rá aztán mikor egyszerre kellett 300 ezret kiadni, mert az addigi dokik nem foglalkoztak a problémámmal, akkor megtanultam, hogy sose menjek állami húspiacos nőgyógyászhoz...
A 3 hónapos kontrollra a méhszájseb miatt van szükség, mert annyi idő a minimum, ami után meg lehet ismételni a rákszűrést, nem csak úgy hasra ütés szerűen hív vissza mindig addigra.
Köszönöm a válaszokat.
Hat eleg fura a dokid. En ilyen bajokkal biztos nem varnek.
Nekem 1x volt kenyelmetlen dolgom.
Doki kikerdezett, kenet, fagyasztas, krem. 1 tabletta. Ha nem javul kontroll.
Komolyan 1.5-2 nap alatt elmult a folyasom.
Ennyi volt.
Amugy jol irtak fenn. Rendes mosas. Ja, NE!! rakj tul sok mososzert, a legtobben tul sokat tesznek, mert azt hiszik akkod majd “jobban” mos a gep.
Kozben meg atultelitett mososzeres oldat nem fog kijonni rendesen a ruhaszovetbol, az is irritalhat a bugyidnal.
Cukros dolgok jo taptalaj a baciknak, gombaknak, pl. Candidanak.
Vannak jo huvelyflora helyreallito kupok.
En regen csinaltam kloros huvelyzuhanyt azutan az incidens utan annyira feltem
megint bajom lesz.
De a doki szolt azt inkabb ne hasznaljam, vagy ha igen akkor utana tejsavas huvelyzuhany kene, vagy csak hagyjam
el inkabb a klort, hisz mutetnel aztal sterilizalnak es csak a tejsavas tabit feloldva oblitest hasznaljam.
Lehet kapni DM-ban Rossmanban ilyen zuhikat.
Amugy 2x ha hasznaltam kb.
Es amit en meg nem birtam azok:
- illatos tisztasagi
- intim mosakodo
Ezeket mint valami vallas ugy hasznaltam rendszeresen.
Mist mar nem hasznalok ilyet es sokkal jobb minden, alig van par csepp folyasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!