Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak vele vagy ne?
#6 Az ilyenre azt szoktam mondani, aki nem latja magatol hogy ilyen rendetlen, kar erolkodni. Erolkodes az egesz, ilyen a jelleme. Ehhez pluszban hozzajon hogy idegbeteg, megvan a vegeredmeny.
Leulsz vele beszelni hogy legyen kicsit rendesebb, mi lesz? Nem kapsz puszit 1 hetig XD Ezt akarod még hónapokig/ évekig? Mikor mar igy is tele van a pohar.
Nem ez lesz eleted parja, hagyd a p*csába :D
Az ilyesmi jobb nem, legfeljebb meg rosszabb lesz. Husz ev hazassag utan emberek nagyon meggondoljak, ugraljanak-e szamtalan okbol.
14 honap nem ido, ennyiben remelhetoleg volt jo is. Ugy vennem, nem volt elveszett ido, de minden tovabbi az.
Nem olvastam el az egészet, de én egy percig sem maradnék ilyen kapcsolatban. A barátnőd pszihésen beteg, és az is kérdés, hogy van-e valami a háttérbe ami miatt nem mersz szakítani, nem azért mert félsz hogy megbántanád, hanem az a kérdés, hogy burkoltan zsarol-e valamivel, vagy sakkban tart.
Ez tipikus olyan kapcsolat, ahol csak az egyik fél van kapcsolatban saját magával, és a saját érdekeit a másikra akarja erőltetni.
Az is kérdés ha semmi nincs a háttérbe, akkor társfüggő vagy-e?
A párkapcsolat nem elveszi az ember szabadságát, hanem meghagyja, és a szabadság azt jelenti, hogy nem erőltet olyat amit a másik nem akar, vagy nem hisztizik noname dolgokon, mint pl. hogy integettél a kolleganőnek, akihez semmi közöd.
A barátnőd nem gyerekes, a barátnőd nagyon beteg pszihésen, mert zsarnokoskodik.
A következő válaszodból olvasva te is pszihésen beteg vagy. Dühkezelési problémák?
És ne kezd azt hogy csak lennél itt és látnád, minek hagytad, hogy eddig jusson a kapcsolat.
Egy normális ember nem maradt volna ilyen kapcsolatba, ha csak nem valamivel zsarolja a másik. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!