Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abból problémák lesznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abból problémák lesznek a jövőben, hogy a párom az anyagi helyzetünk javulása ellenére egy olcsójános maradt?

Figyelt kérdés
Én szeretnék javítani az életszínvonalunkon, de őt csak az érdekli, hogy mindenből a legolcsóbbat és egész tróger dolgokat is képes csinálni emiatt. Pedig alapvetően én is takarékos típus vagyok, de úgy gondolom egy bizonyos szint felett, mikor az ember nem csak túlél, bizonyos dolgok már igénytelenségnek számítanak, de ő a bevételünk növekedésével nem akar kilépni a vegetálásból.
2020. febr. 23. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A gazdag ember olyan szegény ember, akinek van pénze.

A penészes kaja eltávolítása a hűtőből eléggé ajánlatos, mielőtt tényleg penészes lesz:)

Amúgy meg ha szar gyógyszereket szed, akkor előbb-utóbb rá fog jönni, hogy rosszul teszi, mert nem csak kómás lesz tőle, hanem összeszed más betegséget is.

2020. febr. 23. 21:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy problémáitok lesznek. Te kb szégyenkezni fogsz miatta nyilvános helyen, ha ilyen műsort letolt, illetve nagy eséllyel nagyon komoly veszekedések lesznek, meg kiábrándulás.
2020. febr. 23. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs eszed mazo vagy eleggé.Ilyent dobni
2020. febr. 23. 23:16
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
#6 de, igaz. Az otthon készített kaja, vagy olyasmi módon készített, egészségesebb (és olcsó) mint a gyári kaja húsporból, térfogatnövelőkből, stb.
2020. febr. 24. 00:04
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha fontos számodra a párkapcsolat, ezt szakemberrel érdemes lenne átbeszélni - ha ketten nem megy - mert problémák lesznek (sőt, már vannak is), de ez így tudható hova fog vezetni...
2020. febr. 24. 04:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is takarékos vagyok. Főleg azóta, amióta letöltöttem egy alkalmazást és minden költséget + bevételt beírok. Hó végén olyan dolgokkal szembesülök, hogy hihetetlen.

Ebédnél volt párszor, hogy a menü mellé még vettem egy gesztenyepürét vagy valami süteményt. Na, ezek után leszoktam erről. Másik: barátokkal beülés, iszogatás. Iszonyatos pénzek mennek el ilyen dolgokra, és úgy, hogy korántsem szórtam a pénzt italra. Most már igyekszem minél kevesebbet fogyasztani.

Az étel minőségen nem spórolok, legfeljebb azon, hogy miket veszek meg, mérlegelem, hogy egyáltalán szükségem van-e rá. Az autóba is a jobb benzint töltöm, az edzőterem bérletre sem sajnálom a pénzt.

Nem dohányzom, nem kávézom, ezeken tudok még spórolni.

De valóban vékony a jég, hogy mi a határ a takarékos-kicsinyes-olcsójános között.

2020. febr. 24. 10:47
 17/21 A kérdező kommentje:
A fizetésünk magas magyar viszonylatban, igaz, hogy nincs 50 milliós pesti panelünk, mert ahhoz túl kevés ideje dolgozunk, de én a fizetésekhez mértem a kategorizálást, és abban szinte biztos, hogy a felső 30%-hoz tartozunk, persze a luxus élettől így is távol vagyunk, mert az a 10-5% kiváltsága. Nem hiszem, hogy ez lenne a kérdésnek a központi kérdése. A többi válaszolónak köszönöm.
2020. febr. 24. 13:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Az otthon készített kaja olcsóbb, mint bármely éttermi, viszont a minőségi nyersanyag sokkal drágább, így az otthoni kaja is éppúgy magas kiadás.
2020. febr. 24. 13:46
 19/21 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy szakember bevonása szükséges a gyerekkori minta miatt, de párom biztos nem jönne el, mert ő ezt nem érzi problémának.
2020. febr. 24. 13:47
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Pszichologuskent mondom h nem kellene ehhez feltetlen szakember de ha nem tudjátok megbeszelni es ez mar parkapcsolati problemat okoz akkor erdemes elmenni.Nyilvan ezt lehet olyan kontextusban h a kapcsolatotokon dolgoztok igy nem erzi ugy hogy te kuldod es egyedul ot.
2020. febr. 24. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!