Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abból problémák lesznek a jövőben, hogy a párom az anyagi helyzetünk javulása ellenére egy olcsójános maradt?
A gazdag ember olyan szegény ember, akinek van pénze.
A penészes kaja eltávolítása a hűtőből eléggé ajánlatos, mielőtt tényleg penészes lesz:)
Amúgy meg ha szar gyógyszereket szed, akkor előbb-utóbb rá fog jönni, hogy rosszul teszi, mert nem csak kómás lesz tőle, hanem összeszed más betegséget is.
Én is takarékos vagyok. Főleg azóta, amióta letöltöttem egy alkalmazást és minden költséget + bevételt beírok. Hó végén olyan dolgokkal szembesülök, hogy hihetetlen.
Ebédnél volt párszor, hogy a menü mellé még vettem egy gesztenyepürét vagy valami süteményt. Na, ezek után leszoktam erről. Másik: barátokkal beülés, iszogatás. Iszonyatos pénzek mennek el ilyen dolgokra, és úgy, hogy korántsem szórtam a pénzt italra. Most már igyekszem minél kevesebbet fogyasztani.
Az étel minőségen nem spórolok, legfeljebb azon, hogy miket veszek meg, mérlegelem, hogy egyáltalán szükségem van-e rá. Az autóba is a jobb benzint töltöm, az edzőterem bérletre sem sajnálom a pénzt.
Nem dohányzom, nem kávézom, ezeken tudok még spórolni.
De valóban vékony a jég, hogy mi a határ a takarékos-kicsinyes-olcsójános között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!