Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal hat éve élünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal hat éve élünk együtt közös háztartásban de külön kasszán az ő házában. Havi csekkek, vásárlás mindent fillérre pontosan elszámol. Az elején nem volt ennyire anyagias. Normális ez?

Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 09:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Nahjo úgy ertve durva ,hogy adóslista es felírva

Szo szerint higy oké egy tányér leves ,4 zsemle...

Ha tényleg kerestél munkát és nem logtal csak akkor nem érdemli senki ezt a bánásmódot.

2020. febr. 23. 19:32
 12/24 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nekem egy kicsit más az elvárásom egy párkapcsolatban. Biztos hogy vannak nagyvonalú férfiak is ,akik nem így viselkednek ,lehet hogy ez jövedelemfüggő is . Nem tudom, viszont azt gondolom hogy egy párkapcsolatban nem az anyagiaknak ,pénznek kellene középpontban lenni. Természetes hogy mindenki a keresetéhez képest hozzájárul a háztartásbeli kiadásokhoz, viszont a részleges elszámolás fillérezés az ami bántó az egészben.
2020. febr. 23. 19:33
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
A közös kasza azt is jelenti, hogy a felek azonos értékrenddel rendelkeznek, az ilyen házasságok általában jók. Nálunk sincs közös kassza. Az elején volt. Aztán már fizetés után 10 nappal üres volt. Nem volt az a pénz amit a férjem ne tudott volna elkölteni. Meg nem beszélt meg velem dolgokat csak úgy beállított velük. Én meg még egy olcsó pólót sem tudtam venni magamnak. Jó ideje az van , a rezsit felesben aztán a többi meg marad annál aki megkereste. Szinte sosem beszélünk pénzügyekről.Most én egy nagyobb dologra rakom félre a saját pénzem a családnak, főleg a gyerekeim fognak profitálni belőle. Nem tudja, majd ha itt lesz az ideje megtudja.
2020. febr. 23. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

MENEKULJ!!!!

Ismeros volt hasonlo kapcsolatban. Csak az idodet vesztegeted.

Nem azt mondom, hogy mindent a ferfi fizessen, de hogy darabra szamolja a narancsot az mar egy masik szint, meg a felesben vasarolunk kategoriaban is.

Ilyennek ne szulj gyereket.

Akarmennyire kedveled ez hosszutavon orbitalis szivas lesz.

Komolyan mondom menekulj!

Sajnalom hogy igy leirom, de ez a velemenyem.

🚨 Ha valaki ilyen ertekrenddel rendelkezik, az nem normalis fejben. 🚨

Pl. szules utan mi lenne veled? Majd konyorogsz penzert pelenkara, mint ahogy irtak.

Vagy ha valami ne adj Isten tortenik veled. Joban rosszban? Mar most rosszul banik veled a joban.

En elkoszonnek tole, meg mielott gyerek lesz vagy megoregszel es nehez lesz mast talalni.

Amigy meg ugy erzem o nem tekinti ezt komoly, hosszutavu kapcsolatnak.

Ha valaki a jovendobelijevel tervez. az nem szamolja fel neki darabra a narancsot.

2020. febr. 24. 01:24
 15/24 anonim ***** válasza:
9%
Nem először hallom itt a gyk-n, hogy mi lesz ha szülés után a férfi nem tesz ki elegendő pénzt? Ma már a nők rendelkeznek keresettel. Az ezután járó GYED elég kellene ,hogy legyen a babára. Vagy csak extra drága dolgok felelnek meg? Itt a nyugati részen volt divat pár évvel ezelött, hogy a helyi babakocsik nem kellettek, hanem Ausztriában vásárolt zenélő meg nem is tudom még milyen extákkal felszerelt babakocsiban volt sikk tologatni a gyereket. kb. fél millióba került ft-ra átszámítva. Csak megjegyzem, én a barátnőmtől tesómtól kapott jó állapotú babaruhákat is elfogadtam.
2020. febr. 24. 15:57
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

15. Csusztatsz - ez egy sulyos ervelesi hiba. Nem szemelyeskedni akarok. csak ravilagitani az itt tortent lougrasra.

A kerdezonek a naracsot darabra szamolja a parja es raodditott, hogy takarodjon innen.

A kerdezonek nem hiszem, hogy fontos lenne a divat babakocsi vagy a nagyzolas, mert amit magarol itt leirt o nagyon ala adja a mercet azzal, hogy hagyja hogy igy banjanak vele.

Itt nem hogy babakocsit nem fog venni neki a parja, max felesbe.

De oruljon, ha nem rakja ki az utcara, amikor az ujszulott eleinte vegigsidja az esteket es amikor rajon mennyibe kerul a pelenka.

2020. febr. 24. 16:24
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

Normálisnak az normális, amit mindketten annak elfogadtok a ti saját kapcsolatotokban. De úgy gondolom ez téged nagyon zavar, akkor miért nem tudjátok megbeszélni? Ha nem tudjátok megbeszélni, az nem normális egy kapcsolatban.

Nekem az eredetileg felvetett probléma nagyon unszimpatikus és én nem élnék ilyen kapcsolatban. De nem értem azt, hogy miután leírod, hogy mindent forintra pontosan feleztek, miért mondod azt, hogy "Amikor a másikkal éreztetik hogy nem egyenlő fél."? Mármint ezzel igazából szerintem sehogy se azt érezteti, hogy nem egyenlő fél a másik, sőt. Pont annyira egyenlő, hogy egyenlően számoltok el. :D Na mind1, mindenesetre szerintem itt nincs már igazi szerelem és nagyon megbecsülés se, sose tudnék narancsokat számolgatni, meg a világból kikergetne egy ilyen körülényes alak. Én tuti nem maradnék ilyen kapcsolatban.

2020. márc. 2. 21:53
 18/24 anonim ***** válasza:
30%

Mi négy éve házasok vagyunk, és külön kasszán - nálunk ez működik. Nyilván nem úgy, ahogy itt páran csak szélsőségekben gondolkodnak, mert mi nem számoljuk a fogyasztott liter vizet, és a narancsot sem darabszámra, de ha férjem akar egy új felnit, ne hogy már az én kerestemet költse erre. Pont ezért ő sem "ad" pénzt egy drága ruhára. Különben sem fogadnám el, hiszen én is dolgozom, kapok fizetést. Minden lehetőség megvan mindenki számára, hogy jól fizető munkahelyen dolgozzon (pl továbbtanulás, főiskola, egyetem stb) és ne kelljen a férfira alapozni az életét. Elég szánalmas az a nő, aki azt lesi, hogy eltartsák, ez a mai világban már nem divat, jópár évtizedes lemaradás van a fejekben! Attól, hogy valaki nő létére szül, akkor szerencsétlen férfira hárul minden anyagi rész? Én pl szülés előtt dolgoztam, szülés alatt kaptam a csed /gyedet, mivel jól kerestem, magas összegű támogatást kaptam az államtól. Ugyanúgy tudtam venni baba holmikat, nem kellett "kérnem" pelenkára, mert nekem is volt jövedelmem, természetesen férjem is vásárolt, mielőtt valaki kiforgatja a szavam.

Szerencsére egyre kevesebb az ilyen kiszipolyozó nő, aki lesi a férje jövedelmét és kér belőle, mert azt hiszi neki jár :D nem, édeseim nem jár, dolgozzatok meg ti is a ruhátok, kajátokért!

2020. márc. 2. 22:28
 19/24 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
31%

Kérdésedre a válasz : nem normális szerintem.

Azt hiszem az itteni válaszok szerint mi is kilogunk a sorból. 2011 Ben volt az eskuvonk, előtte kozositettuk a számláinkat, azóta egyhelyre megy mindkettőnk fizetése. Abból költünk. Nincs enyém-tied, dugi pénz. Minden apróságot felirunk hogy mire költöttünk. Működik. Biztosan fontos az, hogy hasonló az értékrendünk, igyekszünk normális keretek között spórolni... Tökéletesen működik gazdasági közösségünk :)

2020. márc. 3. 05:59
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor olyan mint a barátság extrákkal, csak te lakótárs vagy + extrával. Elvesztegetett idő az életedből, mert ez a férfi tuti nem úgy szeret téged mint egy élettársat. Én az első ilyen-te ettél többet, fizess te többet esetnél összepakoltam volna. Sajnállak.
2020. ápr. 20. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!