Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Szerintetek az kiábrándító ha egy lány nyírja a füvet?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de soxor eszembe jut mikor az utcán nyírom a füvet, hogy mennyire lehet kiábrándító ez a fiúk szemében!? Mit gondolhatnak ilyenkor ha ezt látják!?2010. júl. 23. 22:28
11/19 anonim válasza:
A hagyma több rétegű, én sokrétű vagyok, nem sok rétegű :D
12/19 Beviz Elek válasza:
Hmm.. ez igaz.... De hol laksz? xD
13/19 anonim válasza:
Az a kiábrándító, ha ezt megkérdezi, mert akkor kiderül, hogy semmi önbizalma nincs. Ráadásul halvány fogalma sincs arról, hogy számára mit is jelent nőnek lenni. :)
20f
14/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Volna aki helyettem nyírná a füvet. xD
15/19 anonim válasza:
ha bikiniben vagy és jól nézel ki, még örülnek is neki.
16/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Nálunk is mindig az asszony nyírja, mert én alergiás vagyok a fűpollenre...
Vegyél fel egy szexifürdőruhát, kend be magad napolajjal és nemhogy kibrándító, hanem egyenesen izgató leszel!
17/19 anonim válasza:
Pontosan azt, hogy nagyon rendes vagy amiért így megkíméled a nagyszüleidet.
18/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, rendesek vagytok! :) Gondoltam hogy azért egy két hülye be fog szólni....
2010. júl. 24. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!