Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök még 6 hónap járás után se feszik le veletek?

Figyelt kérdés

Petting van, de mivel a csaj szűz, nem fekszik le veled, mert még várni akar vele. Mit szólsz hozzá?

írjatok kort és nemet is:)

2010. júl. 23. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem vállalnám be veled a bizonytalan várakozást.

Szögre akasztom a farkam kitudja még meddig, aztán fél év múlva közlöd, hogy mégsem te vagy az igazi. Bocsi.....

Én várok más meg majd megdug.

Mi a garancia arra, hogy nem ez lesz a forgatókönyv ?

2010. júl. 24. 00:14
 12/13 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló, sajnos sok srác gondolkodok úgy, ahogy te... de ha igazán szerelmes lennél, akkor se érné meg várni?-persze ezt csak akkor tudhatod, ha tényleg úgy alakul az életed, így nem tudod megmondani:)

a barátom azt mondta, hogy addig vár, amíg várni kell, mert úgy nem jó a szex, ha csak az egyik fél élvezi... tehát vár rám, míg én is akarom.

azért kicsit félek, hogy már sok lesz neki a várakozás - bár tudom, hogy szeret -, de ettől még nem fogok vele lefeküdni, mert még nem állok készen...

2010. júl. 24. 11:38
 13/13 anonim ***** válasza:
szia! én annak idején azt terveztem, hogy majd fél vagy 1 évig várok, ha lesz barátom. Aztán 19 évesen 3 hónap járás után történt meg, mert nem bírtam tovább várni. Hány éves vagy? Az életkor sokat számít, mert ez jobban értehtő 16 mint 21 évesen. Elgondolkoztál már rajta, hogy miért nem akarsz vele lefeküdni? Nem bízol benne teljesen? Vagy nem vagy belé annyira szerelmes, hogy le akarj feküdni vele? Vagy egyszerűen csak félsz a szextől, mert az egy olyan nagy dolog? Van egy ismerősöm, aki 1 évig nem feküdt le a barátjával, de azt mondta, hogy nagyon meg kell gondolnod, megéri-e ennyit várni, mert 1 év után már anélkül is teljes lesz a kapcsolat, és ez nem egy jó dolog! A szex része kell hogy legyen a szerelmi kapcsolatnak, különben csak barátok lennétek. Amúgy meg általában is jellemző a kapcsolatokra, hogy ha nem fejlődnek, akkor hamar végetérnek.22/L
2010. júl. 24. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!