Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok hozzá, ha a barátnőtök még 6 hónap járás után se feszik le veletek?
Petting van, de mivel a csaj szűz, nem fekszik le veled, mert még várni akar vele. Mit szólsz hozzá?
írjatok kort és nemet is:)
Én nem vállalnám be veled a bizonytalan várakozást.
Szögre akasztom a farkam kitudja még meddig, aztán fél év múlva közlöd, hogy mégsem te vagy az igazi. Bocsi.....
Én várok más meg majd megdug.
Mi a garancia arra, hogy nem ez lesz a forgatókönyv ?
utolsó válaszoló, sajnos sok srác gondolkodok úgy, ahogy te... de ha igazán szerelmes lennél, akkor se érné meg várni?-persze ezt csak akkor tudhatod, ha tényleg úgy alakul az életed, így nem tudod megmondani:)
a barátom azt mondta, hogy addig vár, amíg várni kell, mert úgy nem jó a szex, ha csak az egyik fél élvezi... tehát vár rám, míg én is akarom.
azért kicsit félek, hogy már sok lesz neki a várakozás - bár tudom, hogy szeret -, de ettől még nem fogok vele lefeküdni, mert még nem állok készen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!