Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem a barátomtól ezt a viselkedést? Te emiatt szakítanál?
Pár hete járunk,de előtte is hetekig udvarolt mire összejöttünk. Az udvarlás alatt ő kb állította,hogy szerelmes belém,megőrjítem stb. Összejöttünk továbbra is érezteti velem,hogy kedvel nagyon,de most már mondja,hogy nem szerelmes,meg hogy erre várjak pár hónapot mire ő ezt kimondja.Nagyon jól érzi magát velem,nincsenek hibáaim,szeret velem lenni,de ennyi. Ezzel ellentétben meg sokszor mondja random,hogy ő nagyon belém szeretett már..
mindegy a lényeg,hogy elég ellentétes ez ...és éles váltás ahhoz képest mennyire akarta,hogy vele legyek.Koknrétan majd bele halt,hogy még nem kapott meg.
Mióta együtt vagyunk mindig vele aludtam eddig,ugrok,szaladok ha hív,hogy aludjak nála. Erre tegnap mivel volt több dolgom is és későn végeztem nem mentem át hozzá. Ő is mondta,hogy már kb fél óra múlva aludna úgyhogy mindegy. Dee mégis ma nem is keresett még egésznap. Én írtam neki ,hogy jó reggelt,mizu stb...
Nem tudom,de ilyen gyerekes játszmákra nincs nagyon szükségem,hogy azzal stresszeljem magam,mit csinál miért nem ír mi van vele. Gondolom ezt direkt csinálja ,mert láttam hogy él meg nincs semmi baja.
Gondolom majd fog írni,de milyen már,hogy amíg udvarolt első dolga volt nekem írni,mióta együtt vagyunk képes délig nem írni egy betűt sem? Meg hirtelen érzelmi távolságot tartani és oylanoakt mondani,hogy nem akarja magát beleélni stb... nincs türelmem ilyen játszmákhoz. Elmondom neki nyilván amit gondolok,de ismerem úgy ki fogja magyarázni hogy még én érzek majd bűntudatot.
Szerintetek jogos vagy nem jogos amit gondolok? Vagy mi lehet ?
igen most írtam neki ..
már válaszolt is,hogy még kicsit beteg és hétvégén aludna nálam szívesen...magyarul nem akar jönni .
nekem meg a hétvége nem jó,mert olyankor sokszor jönnek hozzám pl szüleim,tesók és nyilván nem akarom akkor áthívni.
akkor nem alszunk együtt ,ha nem jön ma,ennyi
azt mondta fel fog hívni fél óra múlva :D
várom,de nyilván elmondom neki,hogy nem megyek át,ha ő nem jön.
Azért nem tart sokba átjönni hozzám...aki erre is képtelen attól mit várjak?
Még mikor nem jöttünk össze azt mondta,hogy ő csak 1 db puszira is felugrana hozzám :d na ezt most akkor ideje tesztelni párszor.......
"Elmondom neki nyilván amit gondolok,de ismerem úgy ki fogja magyarázni hogy még én érzek majd bűntudatot."
Meg ebből a mondatod is arra enged következtetni, hogy erősen manipulatív fickó. Többek között ezèrt is említettem a nárcit, mert pont ők azok, akik az elejèn tündibündik, szinte magával ragadják az embert, aztán ha az megvan, szèpen fokozatosan jön a feketeleves. Szóval vigyázz, ne hagyd magad!
na tessék csak elérte amit akart..:d
Felhív,mondom gyere át te hozzám,én fáradt vagyok stb.
Erre ő már mondja,hogy szabit vesz ki holnapra,hogy akkor addig maradok amíg akarok holnap..sőt akár péntekre is kiveszi...
Kérdeztem,hogy ő miért nem jön mondta,mert fáradt és rossz a szeme még mindig .. és megérti ha nem akarok átmenni,de ő azért venne ki szabit akkor hogy tudjak tovább aludni.. persze erre már nem tudtam mit mondani,mert ez volt a bajom igen hogy én később mennék be és akkor miatta kellene ébrednem.
Bár kérdeztem,hogy oké most kivettél szabid ,de majd jövőhéten mi lesz? nem vehetsz mindig ki szabit és erre mondta,hogy hát nem tudja mi lesz,de most így meg tudjuk oldani...
Ja amúgy jó szövege van,mindent kimagyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!