Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amik miatt szakítanál?
- megcsal
- elolvassa a privát levelezésem
- elárul, nem tart ki mellettem egy helyzetben
- fontos dologban a szemembe hazudik
- teljesen elhidegül a kapcsolatunk
- ellehetetleníti az életemet
- elhagyja magát, igénytelen lesz és nem akar változtatni
- nem tisztel
- bizalmatlan, ellenőrizgetős
- tapadós
- igénytelen, lusta, elhanyagolt
- hazudik
- minden és mindenki fontosabb a kapcsolatnál és az együtt töltött időnél
- tehetetlen, állandóan panaszkodós típus, aki csak rinyálni tud de nem tesz semmit a sorsáért. Nem, nem egészséges dolog állandóan pozitívnak lenni de ne a problémát keresse mindenben, hanem a megoldásra törekedjen
- visszahúz a céljaimban
A fentiek akkor szakítóok, ha a dolgok megbeszélése nem hoz eredményt.
- megcsal
- hazudik
- eltöri a bizalmam
- más nőkkel kétes szitukba keveredik, félreérthetően csetel és még neki áll feljebb
-Ha nem vagyunk már szerelmesek
-Ha nem vagyunk boldogok
-Megcsalás
-Eltérő irányba fejlődés, összeegyeztethetetlen célok alakulnak ki
-Ha nem rak bele a közös életünk és a kapcsolat minden területén ugyan annyi energiát mint én
dolgok amik miatt szakítanék a párommal:
-Kokainozna
-Luxus yachttal nem engem hanem a prostikat viszi el
-Prostituáltakkal szexel rajta
-Lyukas a zoknija
-kiderül,hogy megcsal
-nem kezd a közösjövőnk építésébe bizonyos idő után sem.(pénzt félretenni) később nem akar megházasodni,gyereket
-extrém módon eligénytelenedik és nem hajalndó ezen változtatni
-nem szerelmes belém,vagy én belé
Szóval tulajdonképpen 2 dolog ami miatt biztosan szakítanék ez a megcsalás és a második az,hogy azt látom nem hajlandó közösjövőt építeni velem. Nekem már 25 évesen az a tervem,hogy lassan valakivel összeköltözök és családot alapítunk és ha én azt látom neki továbbrais a haverok,utazgatás,buli stb fontosabb ennél akkor biztosan keresek mást.
Egyéb dolgok miatt nem hiszem,hogy szakítanék,mármint rengeteg dolgot el tudok nézni és hiszme,hogy megjavítható kb bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!