Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hogy lehetséges? Nyilvanos önéletrajzban házas felesége neve is ott van, de előtte par hónapja kezenfogva mászkál egy 10 evvel fiatalabb kolléganőjével?
Szóval van az egyetemen egy idősebb férfi tanár, akiről megjelent egy hivatalos újságban egy önéletrajz, ahol a felesége neve meg a gyereme neve is szerepel. De előtte ez a férfi kézenfogva sétalt ki az egyetemről a 10 evvel fiatalabb kolléganőjével.
Ez most hogy? Vagy nyiltan nem akarta kiírni, hogy elvált vagy ennyira nyiltan félrekefél? Vagy benéztem és nem is ő volt a nővel? Csak egy pillanatra láttam. Phdval rendelkező egyetemi kutatóorvos a történet összes szereplője
És akkor csodálkozunk, hogy lenézik a diplomásokat.
Téged se az eszedért szeretnek.
Nem tudom; feljetsd el , és ne rágódj ezen,hanem éld az életed.
Már ha nem te vagy a fiatalabb csaj, akivel sétálgatott, mert akkor nyilván felvethet 1-2 kérdést benned, amit nem ártana helyre tennie, hogy akkor most mi van, végülis hányadán áll a feleségével/gyermekei anyjával. Vagy pl ha te vagy a feleség, akkoris számíthat, különben nem kell törődnöd ezzel a dologgal. Nem kell ezen tehát különben fennakadnod.
Kamu van az öneletrajzban hogy jobb szinben tüntesse fel magat.
Mindegy nagyobb embernek jatszania kell a kirakat csaladot mintha jo ember lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!