Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell mindig Hajszolni a többet és jobbat?
Sokszor semmitmondó dolgok miatt váltanak ...
És tényleg elhiszik a következő jobb lesz
D
Nem kell mindig de tudni kell mikor kell lépni. Csak az emberek az ilyesmit könnyen a szívükre veszik. Innen jön a mindig... Persze vannak akik tényleg soha nem elégedettek de szerintem ez a ritkább.
Arra pedig hogy miért kell a jobb a válasz az hogy mert van. Sokan nőttünk fel rossz házasságot látva amiben a szülők együtt szenvednek vagy válás után olyan sérüléseket hordoznak amik miatt nem találnak többet párt esetleg mindig rosszul választanak. Így a cél ezt elkerülni. Ehhez pedig a számunkra legjobbat kell megtalálni. Van aki megáll annál akivel jó van akinek soha senki nem jó és van aki annyira fél az egyedülléttől hogy bárki jó. Nem lehet azt mondani hogy mindig a jobbat hajtják az emberek. De aki azt hajtja hát lelke rajta. Ez csak annak gond aki soha nem elég jó .
Attól függ, miben hajszolod a többet és a jobbat.
Az - gondolom - számodra is vitathatatlan, hogy ha teheted, te is a többet (pl. fizetésből) és a jobbat (piacon a gyümölcsöt, zöldséget) keresed és választod. Ha a többet pl. a nőkből hajszolod, akkor ez rossz, mert belehabarodsz az első utadba kerülő nőbe, őt pedig mézes-mázos szavakkal leveszed a lábáról, de idővel kisül, hogy nem illetek össze.
Az természetes óhaja minden embernek, hogy igyekszik a többet a jobbat megszerezni, ami a saját, családja vagy szerettei javát szolgálja. Te nem így vagy? Ha nem így vagy, akkor baj van.
Többrétű és összetett a kérdés.
Én csak egy valamit mondanék.
Öregapám szibériába került ,és senki se tudta,hogy mikor fog hazajönni,ha egyáltalán hazajön.
Öreganyám 6 évig várta haza.
Azt mesélte,hogy érezte,tudta,hogy hazajön nagyfater.
Sziklaszilárdan hitt benne.
És meg is érkezett.Csont bőr volt,alig evett,és nem is volt szabad sokat adni neki.
Együtt leélték az életüket szeretetben,és tiszteletben.
Öregapám után nagyanyám 1évre rá ment el.De szerintem nagyfaterral halt meg,ugyanazon a napon.
Az egymásért való kiállásuk nekem példaértékű maradt.
Ma ki az,aki bizonytalan 6évet várna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!