Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni a jelenlegi helyzetemmel?
Sajnos annyi eszünk volt a párommal, hogy gyereket vállaltunk a semmibe. 18 éves fiúként jó ötletnek tűnt, de 2 év elteltével katasztrófának tűnik.
A szüleim házában élünk a kislányunkkal már 2 éve. Van külön szobánk, a gyereknek is és mivel a szüleim nem nagyon mászkálnak a házban, olyan mintha csak mi lennénk.
Viszont a párom nem bírja elviselni az anyósát. Olyan szinten gyűlöli, hogy ha csinál, mondd valamit, vagy lélegzik, már el is kezdi panaszolni nekem a dolgokat. Az az igazság, hogy mostanra mindent túlreagál. Mindenbe beleképzeli anyám rosszindulatát, mindenben az ellenséget látja, már bennem is.
Minden nap veszekedünk már. A szemében szín tiszta gyűlöletet látok, mindennel baja van, mindenért engem tesz felelőssé. Gyakorlatilag már azért képes drámajelenetet (undorító hangvétellel) rendezni, mert kedvesen szólok anyámhoz. Szó szerint az a baja, hogy nem utálom anyámat. De igazából mindenkit gyűlöl a háztartásban.
Mikor megkérdezem, hogy mit tehetnék annak érdekében, hogy nyugodt legyen, egyből rávágja, hogy "Költözzünk el."
De ez képtelenség. Ugyan vezetői beosztásban dolgozom, de még így sem keresek többet 250-nél. Ő pedig nem dolgozik, és nem is nagyon fog tudni. Nincs szakmája, ráadásul egészségügyileg sem alkalmas minden munkára. Megtakarításunk aligha van, több tízmilliós hitelt felvenni pedig szerintem öngyilkosság lenne.
A gyerekkel is sokszor egyre agresszívebb, sokszor nekem kell szólni, hogy vegyen vissza magából.
Szerintetek mit tegyek?
Az egész kapcsolatunk olyan zuhanórepülésbe kezdett, hogy nem tudom mit tegyek.
20 évesen lassan a szex se megy köztünk.
Ha költözni akar akkor elsősorban menjen el dolgozni és ne tartassa el magát 20 éves korában...
Én kiraknám a házatokból aztán hátha rájön a dolgokra hogy nem az van amit őurasága kitalál...
Ha agresszív mindenkivel akkor csak nélküle lesz jobb.
Inkább nőjön fel más apával vagy apa nélkül az a gyerek, mint egyszer is megüsse őket vagy titeket.
Dobjátok ki a phibe! Takarodjon dolgozni elsősorban aztán nem lesz ideje anyudat bsztatni. Édesanyád jó neki arra h főzzön, mosson, takarítson a kisf..szúra?
Sajnos nem írod, h mi váltotta ki az ellentétet a párod és az anyad között. Engem is nagyon zavarna, ha a párom jo fejkedne azzal, aki engem megbantott. Úgy érezném, h a párom is ellenem van és nem véd meg. És bizony szexelni se nagyon lenne kedvem egy ilyen emberrel.
Eleg fiatal vagy úgyhogy biztosan nem hallottál arról a szabalyrol, h soha, de soha nem költözünk anyós apos nyakára, akkorsem ha eleinte minden szipiszupi.
Bizony ha ti 18 évesen jó ötletnek tattottatok a gyerekvallalast, akkor azzal a lendülettel kellett a saját fészket is intézni.
Koltozzetek el, ha tényleg meg akarod menteni ezt a kapcsolatot. Netto 250 elég jó pénz, kapsz rá hitelt.
Utolsó!
Azért szállj már le a realitások talajára! Nettó 250-ből szerinted hol tartana el egy gyereket, az anyját meg az albérletet? Éhen halnának. Ráadásul le is írta a kérdező, hogy a lány nem fog egyhamar munkát találni Gyes után, mert nem elég hogy szakmája sincs, de egészségügyileg sem oké. Te eltartanál magadon kívűl 2 embert albérletben 250-ből 18 évig? Úgy,hogy az az ember, akit eltartasz még leüvölti a te meg a gyereked fejét minden nap?
Szolga vagy? Mert ez tényleg szolgaság.
Én nem, de nekem van választási lehetőségem. A kérdezőnek már nincs. Bevallalta, h családja lesz 18 évesen innentol kezdve szerintem nincs mit saknalkozni a dolgon, ezzel kell élni és kész. Ha tényleg fontos neki a gyerek meg a gyerek anyja, akkor tartsa el őket. Valószínűleg már 18 évesen is tudta, h a nőci nem okés egészségügyileg, mégis Bevallalta a gyereket vele, na pláne odavitte az anyáék nyakára.
Nem csak a gyerek anyját kéne itt hibáztatni. Amúgyis hova dolgozzon? Neki még a gyerek mellett a helye. A férfi felelőssége, h addig eltartsa. Ebbe bizony a nyugodt lakhatas is beletartozik.
Lehet lepontozni.
Megcsináltad a gyereket, vállald. Nyilván hiába mondja utólag az ember de ha csak egyvalaki is meggondolja magát a korai gyerekvállalással kapcsolatban akkor már elértünk valamit. Szóval századjára is, NEM SZÜLÜNK A SEMMIRE mert ez lesz belőle.
Amúgy nem tudom milyen vezető beosztásra adnak 250et de hagyd ott a francba mert én egyszerű mezei értékesítőként vidéken többet kerestem ennél anno... Bebszna ha egy vezetőnek 250 ezerrel szúrnák ki a szemét.
Egyébként a párodnak maximálisan igaza van, soha de soha nem költözünk a szülők nyakára, ez alap. Ha vele akarsz maradni akkor válts munkahelyet mert vezetőnek nevetséges a 250, utána igen is költözzetek külön mint a felnőtt emberek. Ez az egyetlen megoldás. Bármilyen értelmes felnőtt ember beleőrül abba, ha anyós pajti nyakán kell élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!