Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék belenézni a barátom telefonjába?
Tudom, hogy nem a legjobb dolog, amit tehetek, de most muszáj lenne megbizonyosodnom valamiről. Olyan súlya lehet az esetleges bizonyítéknak, hogy az automatikusan a szakítást jelenténe.
PIN kód van a telóján, nem akarja elárulni.
Csajok, segítsetek, fontos!!!
Bocs én nem csaj vagyok.
Csak annyit mondanék ha ilyesmi már felmerült az veheted bizonyítéknak is...sajnos :( a gyakorlat ezt igazolja...
Ha valóban ekkora súlya van a dolognak, akkor tényleg csak saját felelősségre tedd meg.
iPhone-os vagyok, de biztos vagyok benne, hogy az összes többi telefonon is, ahol van ujjlenyomatolvasó, be lehet állítani, hogy több ujjlenyomat is el legyen mentve. Egyszer kérd el tőle a telefont, had nézzél már meg gyorsan valamit Wikipédián. 1 perc is elég, amíg nem figyel, gyorsan elmented az ujjlenyomatod. Ezek után rögvest add vissza neki a telót, hogy azt lássa, megbízhat benned, ezáltal eloszlatva benne a kételyt, hogy te valaha is bele akarnál nézni a telójába. Várd ki a tökéletes időt, ha kell, napokat is. Mikor tudod, hogy sok időd van egyedül és a telefonja is ott van, pl. várd meg, hogy elaludjon, küldd el a boltba vagy tulajdonképp bármikor, amikor nincs ott melletted, de a telefonja nincs nála, nézz bele.
Ha nem találtál semmit, adj hálát az Istennek és ígérd meg magadnak, hogy többet nem teszel ilyet. Ha sajnos mégis és szükség van a későbbiekben is a bizonyítékra, a saját telóddal készíthetsz fotókat.
És sajnálom, hogy már ilyen módszerhez kell folyamodnod, ez nem jó jel. Ha nem is lesz semmi gyanús dolog, mindenképp gondolkodj el a dolgon, hogy valami még sem okés a kapcsolatotokban.
Légy erős és kitartást!
Kettesnek: akkor tudsz új ujjlenyomatot hozzáadni, ha előtte beírod a kódot. Szerinted az a rengeteg mérnök, akik a telefonokat tervezik nem gondolnak a féltékeny barátnőkre?
Olyan súlya lehet a telefonfeltörésnek, hogy az automatikusan a szakítást jelentené.
Tehát vagy ő lesz leépítve, vagy te. Biztos ezt akarod? Mert szakítani telefon nélkül is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!