Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, a mosás főzés takarít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, a mosás főzés takarítás tényleg nem nagy munka?

Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Bocs, de te választottad. Minek vagy együtt ilyen emberrel? Minek szültel neki gyereket? Ne mondd már, hogy gyerek előtt mintaférj volt...
2020. febr. 9. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Magam mosok, főzök, takarítok. Egyedül élek. 32F
2020. febr. 9. 12:01
 13/19 A kérdező kommentje:

Sajnos az a fránya rózsaszín köd.

A gyerek előtt még azért legalább elpakolt maga után. Csak miután egy ideig nem volt munkám, és nem volt pénzem, úgy gondolta, mindent megtehet velem.

2020. febr. 9. 12:03
 14/19 anonim ***** válasza:
80%
Most mégis mit vársz? Magad választottad, ha ki tudod dobni, tedd meg. Ha nem, akkor ne moss, főzz, takaríts utána. Nem szállodában lakik.
2020. febr. 9. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:
mennyi idős a gyerek? te már dolgozol?
2020. febr. 9. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy az idióta, ha hagyod, hogy mindent rád nyomjanak. Érdekes, hogy nekem amint ideköltözött a párom, az volt az első, hogy akkor most ki mit fog csinálni. És azóta is működik.

Aki csicska, az mjt csodálkozik?

Amúgy ezek tényleg nem nagy munkák. Nem kell hozzájuk nagy tehetség. Egyedül is megcsináltam őket magamnak. De ga valakivel élek, elvárom, hogy együtt csináljuk.

2020. febr. 9. 12:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élek egy 60 nm-es kertes házban. Az dbédet azt rendelem minden nap. A tskarítás nem nagy munka. Heti 1-2 alkalommal sepregetés,felmosás,havi 1-2 alkakommal szekrényeket áttörölgetni bútorápolóval amikor már poros. A mosásra meg ott a mosógép. Kiteregetni,aztán meg összehajtogatni és elpakolni a szdkrénybe az msg már tényleg semmi. A portám az 1300-nm. Az pl már nyűgösebb amikor 30 fokba fűnyírózol akkor már sokszor a rívógörcs fojtogat.
2020. febr. 9. 12:31
 18/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem a munka nagysága itt a lényeg, hanem az igazságtalan megosztás. Ne főzz rá, ne mosd rá, ne takaríts utána.
2020. febr. 9. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat kell könyörögni, hogy segítsen itthon. Nem csak a munkahelyből áll az élet, igen, itthon is van dolog, és igenis elvárom, hogy a párom legyen és ne a gyerekem, aki után pakolni kell. Legalább a saját dolgait tartaná rendben, de még az is nagy falat... Amikor hetekig könyörgök valamiért megunom, és mindent elpakolok oda, ahova én gondolom, hogy való. Aztán meg foghatja a fejét, hogy nem találja meg, nem érdekel. Ha rá várnék, sose lenne kész semmi, mocsokban, budiban élnénk. Egy évben kétszer megkérem a mosogatásra, addig szokott fajulni a dolog, hogy már nincs miből enni és akkor muszáj vagyok nekiállni én magam. Nem jó megoldás, de van az a helyzet, amikor már nem bírom tovább és megcsinálom helyette, pedig próbáltam én is azt, amit itt többen is tanácsolnak hogy ne főzzek, mossak, pakoljak, takarítasak utána. Hát, eddig nálam ez nem jött be :/ de neked sok sikert kívánok!
2020. febr. 11. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!