Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogy álltok anyagilag akiknek nincs barátnője?
Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 11:08
11/15 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Akinek van és mégegyszer ugyanannyit tesz a kasszába, az ciki, vagy mi?
Nálunk pl. én egyedül egy hónapban félreteszek 200 ezret. A barátnőmmel együtt 400-at. A legkevésbé sem szorul rám anyagilag, sőt. Valamivel jobban keres nálam. Apró ajándékokban, közös élményekben költünk egymásra, de ez nem fájó összeg. Sokkal jobban élünk ketten együtt, mint ahogy egyedül élnénk...
12/15 anonim válasza:
9-es vagyok: Még annyit hozzátennék, hogy nem szórom a pénzt drága dolgokra. Átlagosan öltözöm, márkásabb ruhát is használt-piacról veszek (ami jó állapotú). Senki nem mondaná meg rólam ránézésre, hogy a zsebemben a kártyámon többmillió van. 29F
14/15 anonim válasza:
Alapból nem költök sokat, így fizetésem felét megtakarítom, és így is meg tudom venni, amire szükségem van (3-4 évente új mobil/laptop, nyaralás, stb). Ugyanakkor nincs saját lakásom, megtakarításom majd arra költöm.
15/15 anonim válasza:
A menyasszonyom előtt, mindig volt megtakarításom. Na ez hálisten, megváltozott. Manapság megtakarítás helyett, adóságom van. Merthát mire jó az asszony a háznál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!