Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt közületek olyan, aki élt bántalmazó kapcsolatban? Hogyan szabadult meg onnan?
Figyelt kérdés
Én sajnos így élek. Lelki terror, és már testi bántalmazás is van. Ha kérdezek olyat, ami neki nem tetszik, vagy ha mondok valamit ami neki nem tetszik stb. Azonnal agresszív lesz, és tör-zúz,földre lök, megpofoz, rángat stb. Úgy érzem kialakult bennem a Stockholmon, szindróma. 🙁Tudnék hová menni, pénzem is van. De szeretem, és mindig remélem, hogy megváltozik. Az ő házában élek jelenleg. Csúnyán beszél sokszor. Anyázik, szidja a családom, holott ők sosem ártottak. Mindennek elhord, pedig mindent megteszek érte. Én a felét sem kapom. Sokszor megaláz. Fáj ez nekem nagyon, mert szerettem őt a kezdetektől és szeretném, ha ugyanúgy viszonyulna hozzám...🙁2020. febr. 7. 16:29
11/16 A kérdező kommentje:
Ahogyan indult, amilyen volt. A kedvességét, lovagiasságát, a jo modorát, a szenvedélyt amivel szeretett, de ezek mind megváltoztak. Bánt engem. Sárba tipor.
2020. febr. 7. 17:46
12/16 anonim válasza:
Vagyok. Egy exem folyamatos lelki terrorban tartott, ócsárolt, néha azt vágta a fejemhez amiért 10 perccel előtte dícsért. Kidobtam a csajt, elküldtem ahova való...
13/16 anonim válasza:
Akkor nem őt szereted, hanem az álarcot amit eleinte mutatott.
14/16 anonim válasza:
Hogy indult az egész, milyen jelei voltak ennek?
Picit hasonló helyzetben vagyok
:(
15/16 anonim válasza:
Engem imád a szerelmesem! Sose bàntana! Mindig puszilgatjuk egymást. Te meg nagyon buta vagy, ilyen gyökérrel tudod mikor lennék együtt. Maradj vele, hadd verjen meg!
16/16 anonim válasza:
Szia! Próbálj meg minnél hamarabb szabadulni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!