Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért marad valaki egy bántalmazó kapcsolatban?
Van, ahonnan ki lehet lépni, igen. És van ahonnan miután elmentél, ha újra találkoztok, valószínűleg attól kell tartanod, hogy nem maradsz életben.
Van az a típus is sajnos, aki minden erőszakos tett után hihetetlenül kedves és elhalmozza a másikat, van, akinek ezzel be lehet tömni a száját...
Más meg ezt látta otthon és jogosnak tartja az ilyen jellegű büntetését, még ő kér bocsánatot is utána...
Egy barátnőm példáját tudom csak felhozni arra, hogy mire képesek ezek az emberek. Én külföldön élek, félévente más helyén az országnak, munka miatt. Van egy nagyon kedves barátnőm, akivel 4-5 éve nagyon jó barátok vagyunk, nagyon sokat segített nekem. Neki volt egy ilyen kapcsolata, a párja folyamatosan fenyegette, hogy megöli, nem mehetett ki a lakásból, be volt az egész kamerázva. Titokban beszélgettünk online, név nélkül egy zárt szerveren, ott tudtunk egyeztetni a végére. Mondtam neki, hogy markoljon fel annyi pénzt, amennyit tud, jöjjön ki hozzám, a többit innen megoldjuk. A pasit konkrétan bezárta a fürdőszobába, megszökött a házból, eljött az első géppel egy szatyor holmival, a reptéren én vártam már. Egy hétig volt nálam nagyjából, mikor a pasija ott téblábolt a környéken, mint a mérgezett egér. Nem akartam hinni a szememnek. Végül az itteni rendőrökkel vitettem el, mert betörte az ablakomat. Utanais baromi hosszú pereskedés ment, amibe ezek után én is jól bele lettem keverve... Egyébként magánnyomozót fogadott, úgy tudta meg az egészet... Hihetetlen beteg ember, minden papírt nekem kellett intéznem odahaza, a barátnőmet jóformán aláírni csempésztem haza. Másfél évig kínlódtunk ezzel a sz*rházival. Legszívesebben nekimentem volna szöges léccel már akkor, mikor elvitték tőlem, de ebből nem tud az ember jól kikerülni. Ha kinyírja vagy helyreteszi, még őt csukják le...
Én félholtra vertem az #1-eshez hasonló történetnél a csávót. Szerencsétlen 10 kilóval nehezebb is volt nálam úgyhogy nem volt neki egy kellemes élmény.
Feljelenteni nem mert.
De mondanom sem kell, hogy a csajjal majdnem 2 év után szétmentünk később, úgyhogy nem érte meg ez a hollywoodi csinnadratta.
Alapvetően a nárcisztikus embereknek van egy olyan tulajdonsága, hogy mesterien rombolják le az önbecsülésed és úgy vágnak el a külvilágtól, hogy észre sem veszed. Kevés embernek van annyira erős személyisége, hogy egy ilyen ember ne tudja őket a nullára rombolni. Tényleg képesek veled elhitetni, hogy semmit sem érsz, hogy egyedül egy semmi vagy és szükséged van rájuk. Emiatt nehéz lépni.
Ebből a konkrét esetből pedig azért lehetett nagyon nehéz mert tényleg az élete forgott kockán a nőnek. Itt azért nem egy-két pofonról van szó ami egyszer megtörténik és utána elfelejtitek egymást. Tényleg benne volt a pakliban, hogy megöli a pasi.
Én még benne vagyok.
Nem tudok lépni, mindenkit ellenem fordított.
Itthon vagyok a négy fal között.
És igen, én is valami hasinlon keresztül irkalok a barátnőmmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!