Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a pasikat, ha egy lánynak inkább fiúhaverjai vannak?
Szia!
Igen, zavarja őket.Nekem is inkább fiú barátaim vannak, és egyik pasimnak sem tetszett, hogy mindig fiúk vannak körülöttem.Az tényleg jó ötlet, hogy ismertesd össze őket, de szerintem a féltékenység valamilyen szinten megmarad sajnos.Egyszer egyik pasim azt mondta, hogy gondoljak bele ém mit szólnék, ha ő egy csomó lánnyal lenne körélvéve és folyton velük lógna, és be kellett látnom hogy nagyon nem örülnék neki:)De a legjobb ha megbeszéled a pároddal és akkor kiderül, hogy ő hogy viszonyul ehhez.
szio, nekem is rengeteg fiuhaverom volt, erdeklodesi korbol, stb, a parom nem volt feltekeny, de azert zavarta, tény, neha mondogatta, hogy "idegen ferfiakkal megyek idemegide" :D nem feltekenyen mondta, csak ilyen viccesen ereztette,hogy zavarja. aztan az evek folyaman (11 eve vagyunk lassan egyutt) leepultek a fiuhaverok, most az a par, aki van, azokat ismeri, egyet kozuluk kedvel, oszinten szólva en is megnyugodtam picit, vagy hogy mondjam, nem jarok bulizni annyit, vagy ha igen, akkor egy masik parral megyunk, vagy kettesben..
amugy hiaba mondom, hogy én más vagyok, de igenis zavarja, es tok jogosan, akkor is, ha nem jogosan (en valahogy sose veszem ferfiszamba a haverjaim), de engem is zavart volna, ha lanyokkal ment volna ideoda, vagy ilyesmi, érted.
neha rossz, mert baratnom tovabbra sincs sok ..de valahogy megis igy jo. es nem miatta van, sose hibaztatnam, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!