Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal 12 éve vagyunk együtt, régebben elég sűrűn volt szex, mostanában kb. havi 1 alkalom, de volt rá példa, hogy még annyi sem volt. Mi a probléma, kinek van igaza?
Ha említem neki a szexet,azt mondja,hogy nekem mindig csak ezen jár az eszem,de közben meg nagyon ritkán csináljuk,szerintem számára ez egy teher. Én akarok túl sokat a heti legalább 1 alkalommal,vagy Ő akarja túl ritkán?(szex nélkül is meglenne,nem kívánja)
(Van egy 2 éves gyerekünk. A párom nem csal meg,mind a ketten közel 30 évesek vagyunk)
F
Már színte mindent leírtam...
Nem az a csókolgatós fajta,meg ki is nőttünk belőle...
Én idő: Nem igazán szeret egyedül lenni,se vásárolgatni (legalábbis egyedül nem). Nem az a plázacica fajta. Ha egyedül van,tv,telefon,rokonok,szomszéd...
Most már nincs olyan gond,hogy keveset alszik,nálam többet alszik az biztos.
Nem este szoktam tőle kérni...
Elmondása szerint nem fontos számára,nem érzi szükségét.
40. Szerintem az a korlátolt aki elsőre nem fogja fel,hogy mi van bennt...
Azért kíváncsi lennék a korodra,meg hogy hány éve vagytok együtt,mennyi idős a gyerek...
Persze itt akárki kamuzhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!