Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes folytatni vagy próbálkozni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon teccik nekem és énis neki csak az a baj hogy cigizik szerintetek most mi legyen (13 éves lány)nagyon teccik nekem és sztem lehet belőle valami!!!válaszokat pls mi legyen2010. júl. 22. 22:43
1/9 anonim válasza:
Na én személy szerint nem értem a kettő között az összefüggést. Azt vágom, hogy ha valaki cigizik az kb 10 szer több rákkeltő anyagot juttat be a nem dohányos szervezetébe mint a sajátjába de akkor se:/
2/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Meg én barátnőm is cigizik mégsem szúrom le érte, mégsem tetszik ez benne... Hát meg hívd el randira. Viszont ne állj ki vele szembe, mutass rá és mond h: Nekem te tetszel! Hanem valami finomabb megközelítés.
3/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom csak ez olyan furcsa nem mindha én ne szivtam volta el 5-6 szálat de akkoris!am találkozni fogunk majd
2010. júl. 22. 22:47
4/9 anonim válasza:
Ha megkínál azt mondod h nem kösz én nem dohányzok, és le van tudva. Meg ne pakolj neki arról h a dohányzás károsítja az egészséget blablabla... Meg én is furcsálom, hogy 13 évesen cigizik de most nem szakad le az ég. Meg amikor találkoztok intézd el h 2-en legyetek, add önmagad és bókolj, flörtölj. :) Semmit nem veszíthetsz ha megpróbálod. (Utcsó vok)
5/9 anonim válasza:
Utcsó vok most, előbb utcsó előtti...
6/9 anonim válasza:
nekem nem kéne cigis csaj, ha már 13 évesen szívja, akk 30 évesen már 50-nek fog kinézni, és később még vénebb hatást kelt, olyan, mint egy fonnyadt vénasszony :p
szal ha nem szoktatod le, akk 20 év múlva tök gáz lesz :/
nem beszélve arról h akk még fejlődik, a cigi visszafogja, nem lesz olyan bögyös és formás
szal vagy leszokatatod, vagy otthagyod (vagy nem hallgatsz rám)
7/9 anonim válasza:
Hány éves vagy??????????????????????:D
Amúgy szépen utána nézhetnél a neten és elmagyarázhatnád neki mit is tesz magával éppen... :) Nem ártana,később(ha így folytatja) bőgni fog mint az állat...:D
8/9 anonim válasza:
13 évesen sem párkapcsolatra, sem dohányzásra nem érett
egy ember.
Vajon az anyja veszi neki a cigit?
Olvasgassátok inkább a kötelező olvasmányaitokat...
26/n
9/9 anonim válasza:
Halgass ezekre a válazsokra! az én bnőm is cigizett de miattam le szokott róla! deén nem tudtam róla lezsokni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!