Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a gyermekem apját?

Figyelt kérdés
Már régóta külön élünk, sajnos én rontottam el az egészet, viszont azóta semmi normális kapcsolatot nem sikerült kialakítanom, ő volt az egyedüli ember akivel jól megvoltunk, szerettem, sőt talán még mindig szeretem. Jó lenne ha újra egy család lehetnénk, mert nagyon rossz nézni a boldog családokat miközben mi csak ketten maradtunk a kislányommal. A dolgot viszont nehezíti hogy neki azóta több éve komoly kapcsolata van, együtt is élnek, sajnos a lányom is szereti a barátnőjét. Egyenlőre ott tartunk hogy szóba se akar állni velem az exem, max ha nagyon fontos dologról van szó a gyerekkel kapcsolatban. Szerintetek lehet még esélyem?
2020. febr. 3. 10:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Hogy rontottad el anno?
2020. febr. 3. 10:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

EZt már végleg elszúrtad.

"Mondjuk az nem elég nyomós érv hogy akkor láthatná mindig a gyereket, így meg csak akkor amikor odaadom?"

Nem, nem az.

2020. febr. 3. 10:59
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekel hogy bogy rontotad el... talán segitene a dologban.
2020. febr. 3. 11:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem fogja újra kezdeni, hogy minden nap a lányával lehessen, ez nem elég indok. Miért szakítottatok? Valószínűleg az emlékre vágysz csak, a problémáitok ugyanúgy előjönnének most is..
2020. febr. 3. 11:01
 15/27 A kérdező kommentje:
Alapból jól megvoltunk, csak hát történt egy kis baleset, én léptem félre, ezért ő összepakolt és otthagyott
2020. febr. 3. 11:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

,,Kis baleset"... Elcsúsztál,és véletlenül nyitott szájjal estél egy faszra?:D

Szánalmas.De a volt férjed legalább már boldog mással:)

2020. febr. 3. 11:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

A megcsalás nem egy "kis baleset."

Igaza van, hogy szóba sem akar veled állni. Nem fog megbocsátani, nem fog tudni bízni benned. Na és hol van a csoda kan, akiért megérte felrúgni a házasságodat?

2020. febr. 3. 11:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek láthatással zsarolni egy apát, kiváló ötlet lenne.
2020. febr. 3. 11:40
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet sem hallottam még,hogy valaki kis balesetnek nevezi a megcsalást. Feldobtad a napom! :D Biztos véletlen elestél meztelenül és más férfi farkán landoltál 😂
2020. febr. 3. 11:43
 20/27 anonim ***** válasza:
94%
Meg kaptad már a büntetésed az élettől, szóval ne ostorozd magad semmiképp és az exed se zaklasd. A gyereketeknek két, normális felnőtt kell. Hidd el, ha régen nem szeretted eléggé, most sem szeretnéd. Keress valakit, akivel igazi a szerelem.
2020. febr. 3. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!