Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet meg ebből normális együtt éles?
Párommal négy éve vagyunk együtt, már együtt is lakunk. Elég nehezen indult a mi kapcsolatunk, ő meg a volt párjával és gyermekével élt amikor mi megismerkedtünk. A napokban kiderült hogy nekem akkor volt egy férfi akivel le feküdtem, évből óriási balhé kerekedett. Bevallottan mindent, holott akkor meg nem velem volt 100%osan. Most folyamatosan kutakodik, több férfi ismerősömet is megkereste.
Hogyan tudnám leállítani? Nyilván rosszul esett neki amit én meg is értek, de hogyan tudjuk ezt magunk mögött hagyni?
Válaszokat köszönöm
A szeretője voltàl, közben az asszonyt is kurogatta meg tèged is.
Nincs erkölcsi alapja a felháborodásnak. Ha a nejèt csalta téged is megcsal, és te is leszel szerető csak idő és alkalom kérdése.
akivel megtörtént az most a volt párjával ismerkedik, így derült ki
Tudom hogy volt köztük is szex amíg ott lakott. Csak nárcisztikus személyiség összes jele mutatkozik rajta, és most én vagyok a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!