Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a félelmeit gátlásaimat, ha oda akarok menni egy szép lányhoz? (többi lent)
Figyelt kérdés
Én sajnos eléggé egy félénk ember vagyok, nagyon szeretnék magamnak egy társat csak, eléggé nehezen tudok ismerkedni. Szerintem nálam ez egyrészt amiatt van, mert apa nélkül nőttem fel, 5 éves koromban halt meg öngyilkosságban az agyával volt valami baj, és ez eléggé lesokkolt engem. 20 éves ember vagyok sokáig azért nem volt nekem barátnőm, mert egyrészt félénk voltam másrészt meg nem érdekeltek engem a nők. Meghát társasági lény se voltam, és nem nagyon jártam el emberekkel bárhova. 16 éves koromtól kezdtem igazán próbálkozni lányoknál, de sajnos egy se sikerült leginkább azért, mert barátja volt. Az a baj nálam, hogy gyakran tragédiának fogom fel, hogy nem akar velem lenni egy lány, pedig tudom nem így kéne felfogni. Mostanában nagyon gyakran esek depresszióba, hogy teljesen egyedül vagyok és nincs senkim, és sajnos az nem rég az anyukámat is elvesztettem egy daganatos betegséggel küzdött, és ő is nagyon hiányzik nekem. Egyszerűen elég tehetetlen vagyok a haverjaim is próbálnak néha segíteni, de akkor se megy nekem nagyon. Gyakran úgy érzem, hogy már nagyon elvagyok késve pláne, hogy sok embernek 14 éves koruktól van kapcsolata. Nagyon szeretnék már magamnak egy szép lányt mindent megtennék érte, hűséges lennék vele és nem csak szexre kellene nekem a szeretet a kedvesség a hűség sokkal többet ér számomra. Szerintetek menjek pszichológushoz?2010. júl. 22. 20:43
13/18 anonim válasza:
Érdekes a szóhasználatod. 20 éves ember vagyok, ki ír ilyet magáról? :o
Prostituáltat ajánlom én is egyébként.
14/18 A kérdező kommentje:
pua.hu-t ismerem, de mondtam már, hogy nekem nem prosti kell.
2010. júl. 23. 13:47
15/18 A kérdező kommentje:
Ne nézzetek hülyének nagyon sz@r életem volt, és megérdemlek egy jó kapcsolatot.
2010. júl. 23. 14:21
16/18 anonim válasza:
Először is részvétem a szüleid miatt!
Tudom, hogy mit érzel, én is apa nélkül nőttem fel, anyukám egyedül nevelt fel.
Vegyél erőt magadon és tessék másképp felfogni a világot! Kezdésnek csináld azt, amihez épp kedved van. Ha zenét szeretnél hallgatni, akkor hallgass! Ha szeretnél 2 km-t futni, akkor menj és fuss 2 km-t! Nézz vígjátékokat, esetleg olvass vicceket vagy nézz Showder Klubot!
Ha már merítettél egy kis erőt, akkor tessék elmenni ismerkedni! Haverokkal vagy nélkülük. Keress és találsz! Megérdemelnél egy igazi társat!
Hajrá és sok sikert! :)
17/18 anonim válasza:
szia! nekem 2 gondolat szokott segíteni: 1. egyszer élünk! 30 évesen nagyon fogod sajnálni ha most nem veszel erőt magadon. 2.: soha többet nem kell találkoznod azokkal a csajokkal, akik esetleg elhajtanak, és senki nem is fogja megtudni, tehát nincs vesztenivalód. Egyébként én például egy olyan lány vagyok, aki nem szereti a túl harsány fiúkat, és biztos vagyok benne, hogy sokan vannak még így, de ezek a lányok bizony nem mennek oda hozzád, neked kell. Nyugtasson még az a tudat is, hogy nagyon ritka az a lány aki bunkón küldi el a fiúkat, és a többségnek ez egy bók, és örülnek neki. Szóval csak bátran!:) Egyébként én ha fiú lennék, úgy próbálkoznék hogy ne legyen elsőre nyilvánvaló, hogy tetszik a lány. Pl. járj el vegyes (fiúk+lányok) társasággal, és kezdjetek közösen beszélgetni pár lánnyal vagy egy hasonló társasággal, úgy nyitottabbak az emberek. Ha már egy társaságban vagytok, sokkal könnyebb egy kettesben beszélgetést "elintézni":)
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat(már ami hasznos volt). Azt nem fogom engedni, hogy 30 évesen szerezek magamnak barátnőt küzdeni fogok valahogy.
2010. júl. 24. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!