Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted a párod, vagy csak érdekből vagy vele? Vagy esetleg azért mert ez jutott?
ilyen kérdést...:D Imádom a párom <3 Ha nem így lenne, már rég nem lennék vele. :)
16/L, párom 19/F
Mi is összevesztünk ma, én voltam feszült és felkaptam a vizet, pedig inkább csak röhögnöm kellett volna rajta :):):)
Na mindegy. Mi 3éve vagyunk együtt, imádom a mai napig, akkor is amikor összeveszünk :) Nem lennék vele érdekből, sem szánalomból.
De volt egy barátnőm, aki azért volt a csávóval, mert mindig megvett neki mindent amit a csaj akart.
Nem értem minek fikázzátok a kérdezőt. Igen, vannak ilyen emberek, akik csak érdekből vannak a másikkal, s nemcsak csajok, hanem pasiknál is előfordul :)
És amugy jo kérdés. :):)
Érdekből semmiképp. Kompromisszumnak mondanám.
Egyébként ha ezt a kérdést a családi kapcsolatok kategóriában tennéd fel, más válaszokat kapnál. Más korosztály..
sztem ez tök normális kérdés nemértem miért kell belekötni
egy csomóan vannak érdekből a párjukkal persze ezt sose vallják be még névtelenül sem sajnos ez így van na mindegy
anyu is csak az érdekházasságra hajt annyi nyugtatót töm magába csodálom h egyáltalán életben van amennyi alkohollal önti le nah mindegy ez csak 1 észrevétel csodálom h apu nemdobta ki a francba már rég ezeknek az érdekházasságoknak sosincs hó vége
apu nemdobja ki anyut mert még szereti anyu meg nemhadja el aput mert ez a legjobb amit találhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!