Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted a párod, vagy csak érdekből vagy vele? Vagy esetleg azért mert ez jutott?
Én am enyémet szeretem
17/F
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni, ha te is úgy vagy vele h szereted?Már bocsi de ez akkora marhaság
Amúgy meg szeretem, nem véletlen vagyok vele 3 éve
18/L
Tombolan nyertem, b@szd meg, azert! XD
kor/nem
sztem jó kérdés vagyis inkább érdekes nem kéne fikázni:)
am én nagyon szeretem, és soha nem maradnék vele érdekból vagy ilyenek, és ez 3év és 10hónap után IS így gondolom:)
remélem így is marad, sok sikert a kérdezőnek is:)
Lexy*18
Nem fikázni akartam, de a kérdező is tudja sztem h marhaságot kérdezett, főleg h ő sem így gondolja.
Vagy szerinte nem gerinctelenség az ilyen dolog?Én sosem unatkoznék ennyire, h ilyet tegyek fel.
Na én is ideírom már h 3 év 5 hónap és 13 napja vagyunk együtt:DD /mellesleg imádom/
Maga a kérdés tényleg hülyeség, aki ilyen az rohadjon meg, én sem tennék fel ilyen kérdést, ha nincs is smemi ilyen gondom, ilyenek mindig lesznek, arra vagy kíváncsi, hogy vki ide leírja, vki jól leoltsa és veszekedés legyen?:)))
Amúgy mi 4 éve és 3 hónapja vagyunk együtt:D nagyon szeretem természetesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!