Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi fizet/nő fizet. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi fizet/nő fizet. Én vagyok a nő, szerinte nekem kéne többet fizetnem mert többet is keresek. Szerintetek ez normális? 27/N

Figyelt kérdés

Sziasztok. A párommal kb egy éve vagyunk együtt. Mikor elkezdtünk randizni,nem volt munkája. Az első találkozáson csak sétálgattunk.eszébe sem jutott hogy esetleg beüljünk valahova egy teára vagy valami(január volt). mindegy,elkönyveltem annak,hogy első tali és szeret sétálgatni. A következő randira vittem neki helyi finomságokat(külföldön élek). ő pedig vett nekem egy gyorskaját,mint utólag kiderült,amiatt csak,mert én vittem neki valamit,ő meg nem hozott semmit. Ezt ő írta másnak...A következő randikon az esetek 90 százalékában ő hozta fel hogy éhes,menjünk valahova enni,de valahogy sosem jutott eszébe a bukszájáért nyúlni,még csak a gesztus kedvéért sem,talán egyszer fizetett még egy pizzát. de a Többi 9-10 ezer ft-os vacsorákat mindet én fizettem. kétszer vettünk ki szobát,mindkétszer én fizettem(2x30ezer ft). Az elsőnél felajánlottam(ott sem ellenkezett) a másodiknál pedig már fel sem kellett ajánlanom mert automatikus volt neki. Igaz hogy a randijainkra az eljutás is pénzbe került-autóval kb 100-150 km neki is és nekem is,félúton szoktunk találkozni),de tudtam,hogy vannak tartalékai,és ha nem is fizette,legalább a gesztus,hogy felajánlja,lehetett volna benne. De mindegy.ezeket is elkönyveltem annak,hogy szegényemnek nincs munkája,majd megváltozik ez a helyzet,ha lesz. Hozzátszem,kb 8 honapig volt munkanélkuli,de ez amit irtam,az első 3 honapban tortént.Na szóval.elkezdett végre dolgozni,szerencsére talált munkát. Addigis ha mentunk valahova,én fizettem,néha,egy egy apróságot pedig ő.Az apróságok is mindig jól estek,nem az anyagiasságról van szó,csak egy idő után elkezdett zavarni,hogy neki az hogy én fizetek, teljesen automatikus  A legutóbbi esetünk az volt,hogy el szeretett volna menni a kevenc filmjét megnézni a moziba velem,és mikor kiválasztotta a jegyeket a pénztárnál,automatikusan rám nézett,hogy veszem e elő a bukszámat. Természetesen nem vettem,ez az ő filmje,ő hívott engem,hogy menjünk el.Majd utána volt egy kajálásunk is megint egy gyorsétteremben,azt is fizette. én pedig vettem egy majdnem a kaja és a mozijegy árával megegyezo értékű desszertet. én vállakozó vagyok,rengeteget dolgozom jelenleg,most futtatom be az egészet,tehát még nem befutott,és ő ugy gondolja,hogy mivel én többet keresek,mint ő,az ilyen közös csavargások nagy részét nekem kellene állnom.(egyébként a vállakozás elején az ember nem milliomos-most kezdek még csak pluszban lenni,és még évekre van,hogy az,amit beletettem,vissza is jöjjön) Kb múlt év elejétől vágytam egy új telefonra,amit amiatt nem vettem meg,mert a vállalkozásom még nagyon bizonytalan lábon állt,és nem mertem egy ilyen beruházást megengedni magamnak. és ma elmentem megvenni. elég drága készülékről van szó,letettem egy összeget,és a többit részletre fizetem. és azóta azon mániázik,hogy tőle bezzeg sajnálom a pénzemet,de mégis van több tízezrem új telefonra. Nem hinném,hogy el kellene számolnom a bevételemről és arról,hogy mire költöm a pénzemet. vagy rosszul gondolkoznék? :(

légyszi,csak normális válaszokat írjatok.

2020. jan. 29. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb ha ő meg főzne, mosna, takarítana nálad.
2020. jan. 29. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt talán nem is az a probléma hogy sokáig te fizettél, mert neki nem volt munkája. Oké. Hanem tényleg maga az elvi része a dolognak hogy az írásod alapján, ő egyáltalán nem zavartatta magát, nem szabadkozott, nem mondta hogy na majd ha lesz meló kárpótol.

És amióta van neki sem erőlteti meg magát. Megegyszer mondom nem arról van szó, hogy költsön el sok százezer forintot. Hanem az hogy ő természetesnek vette hogy te fizetsz mindig.

Na nekem ettől áll fenn a hatamon a szőr, mindegy hogy nő v férfi az illető.

Nem akarok vészmadár lenni de ha már rövid idő alatt ilyen problémák vannak, később ez csak rosszabb lesz.

Plusz az csak a TE dolgod hogy a saját magad által megleresett pénzt arra költsd amire akarod.

Szóval nem akarok vészmadár lenni, de én a helyedben jól átgondolnám hogy ennek a kapcsolatnak van-e jövője...

2020. jan. 29. 22:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb probléma az, hogy nem tudom milyen választ kéne adni. Amennyiben valaki leírja a leírtakból azt, hogy milyen kép rajzolódik ki a "gáláns úriemberről" akkor van egy kifogás, jelen esetben az, hogy "szeretem".

Erre azt tudom mondani, hogy szeresd! Tudod aki szeret, az elfogadja a másik jellemhibáit is, ha igazán szeretnéd akkor nem zavarna az, hogy tapló veled.

Ő miként fejezi ki a szeretetét? Milyen szeretet az, amikor a munkájának az eredményét (most ez pénz) fukar megosztani közös élményekre, amelyek táplálnák a kapcsolatot, nem arról van szó, hogy autót vegyen neked, meg költse rád a vagyonát, hanem arról, hogy a közös élményekre, vacsorákra ne sajnálja, nem is mindig neki kellene fizetnie ezeket.

"Amikor sajnálom a párom szájából az ételt, mert 5 ezer forintot kell érte fizetni, mi ez, ha nem "szerelem"?"

Másik szemszögből válasz:

Tudod te is nagyon jól, hogy nincsen ez így rendben. Kiírod a kérdést, evvel semmi probléma, de az, hogy amikor tudod te is azt, hogy nem oké a helyzet és részben a saját marhaságodra bedobsz egy kifogást, amit megcáfolsz, hát ez az igazi hazugság önmagad felé.

(itt értem azt, hogy firtatod a kereseted. Visszakérdezek, ha már nyereséges lennél 2000%-osan a befektetett tőkéhez képest, akkor is neked kellene állnod azt ami a párkapcsolat építésére/kialakítására/fenntartására megy? Azért mert te több KOCKÁZATOT VÁLLALTÁL és bejött? Azért mert neked nincsen FIX KERESETED és MAGADRA vagy utalva a vállalkozásban? Azért mert helyetted nem fizeti be senki a Tb-t?)

Erre inkább nem mondok semmit!

2020. jan. 29. 22:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Rossz olvasni nokent, hogy mas nok mennyire le tudnak sullyedni, mennyire megalazzak magukat. Picit ebredj mar fel... Konkretan fizetsz azert, hogy dugjanak, pasikan meg vilag kenyelmes ez a helyzet, es soha nem fog rajta valtoztatni.
2020. jan. 30. 07:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt ténxleg rossz olvasni nőként.

Gondolj bele, most sajnálja az 5 ezer ftot vacsorára. Mi lesz ha lesz gyereketek? Mosható pelenkát kell használnod mert sajnálja a pénzt pelenkára? Vagy minden nap májkrémes kenyéren kell élnetek? Nagyon nincs jövője ennek a kapcsolatnak, hiába szereted. A leírtak alapján csak kihasznál,még te fizetsz azért, hogy valaki megd*gjon.

2020. jan. 30. 08:49
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve össze sem jöttem volna ezzel a pasival. Nem tudnám magam nőnek érezni egy ilyen alak mellett.
2020. jan. 30. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak nőként, de férfiként is rossz olvasni ezt az egészet. Ez a csóka a szememben egy férfi prostituált. Illetve nem! Annál is rosszabb, mert ha annak fizetnél, jól "megcsinálna", rendezed a számlád és több gondod nem lenne vele addig amíg "meg nem éhezel" újra.

Undorító! Gusztustalan amit csinál.

2020. jan. 30. 18:27
 18/21 mikeXxX ***** válasza:
30%
Csak tapsolni tudok neked tartsd meg mindenképp mert egy főnyeremény a pali 😂!
2020. jan. 30. 22:17
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat
2020. jan. 30. 23:15
 20/21 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%

Szerintem nem normális.

A randizás időszakában felváltva fizettünk... amikortól ténylegesen egy pár lettünk (össze költöztünk) egy szokásrend szerint alakult hogy kb ki mit mikor fizet. A házasság koteskor egy közös bankszámla lett, oda megy minden pénz és arról fizetünk... Nincs dugi pénz, nincs susmus, mindent felirunk a "pénzes" füzetbe hogy mit , mire költöttünk...

2020. jan. 31. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!