Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél a volt barátnőddel, ha ő szakitott veled, azért mert elmult nála a szerelem? Beszélnél egyáltalán vele? Vagy próbálnád elfelejteni?
Velem pont ugyanez esett meg nemrég.
Én még össze tudnék jönni a volt barátnőmmel, de jelenleg próbálom elfelejteni őt és nem is beszélek vele. Lehet egyszer elkezdek neki hiányozni és rájön, hogy hibázott.
De 2 hónapot nem fogok várni, remélem én addigra kiverem őt a fejemből.
Ezért szerintem már nem nagy esély van arra hogy ezután összejöjjetek próbáld meg elfelejteni az lesz a legjobb, hidd el.Tudom hogy nagyon nehéz, de meg kell próbálnod.
Hát tuti nem jönnék vele össze ha már kidobott föleg két hónap alatt felém se néz akkor mit vár...
De ha fel akarod szedni újra lángol benned a szerelem és hiányzik akkor neked kell megtenni a lépéseket mert ö nem fogja
Sajnos sejtettem hogy ez lesz a megoldás. Az igazság az hogy én már régóta próbálnám elfelejteni, de nem megy, főleg ugy hogy mindig kapok valami infót ami reményt adhat az ujrakezdéshez, de aztán csak nem történik semmi. 1 hónappal ezelőtt ugy volt hogy ujrakezdjük, őis akarta, de rá egy hétre megváltozott a véleménye és inkább nem akarta folytatni. Azt hiszem énis az lesz a legjobb ha beletörődök a helyzetbe, csak nem könnyű. Köszönöm a vála
szokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!