Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik rosszúl ha a barátod elfelejti h pl7,8,9 avyg több hónaposak vagytok? Vagy miért felejti el? Vagy ha eszébe jut akk miért?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha elfelejti a házassági évfordulót... aztán én mocsok módon csak 1 hét múlva hozom fel,és magyarazkodik...hogy ő akarta, de.... lett volna még 1 hét
2010. júl. 22. 14:55
 12/16 anonim ***** válasza:
ja és azért, mert olyan, mintha neki ez nem lenne fontos
2010. júl. 22. 15:02
 13/16 A kérdező kommentje:
igen oylan mintha neki nem lenne fontos, de közben meg fontos
2010. júl. 22. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:

tegnap szóltak h névnapon van dana napja volt én meg mondtam h lexarom

ugyanez van szülinapok esetén is csak annyi a különbség h akkor még az is eszembe jut h egyévvel idősebb vaok

2010. júl. 22. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:

ha másnak van akk felköszöntöm ,de csak azért mert illik nemazért mert fontosnak tartom

ha vmit megakarok venni akk azért veszem meg mert szükséges és nemazért mert vmi ünnep van egy ünnepet tudok összesen megnevezni az meg a szeptember 11

2010. júl. 22. 16:45
 16/16 anonim ***** válasza:
ja a másik + h ez már sokadjára feltett ugyanaz a kérdés kategória ugyanazokkal a válaszokkal
2010. júl. 22. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!