Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nők miért egoista lázadók és nem hajlandók semmi kompromisszumra?
Tudom,hogy ez már talán kicsit pszichológia,de az én kihűlt kspcdoéstom még friss,és ebből merítek. Szóval az expárom valamennyivel idősebb volt tőlem így mindig ezt helyezte előtérbe,hogy ő tapasztaltabb! Ha én azt mondtam,kértem,hogy szivem menjünk jobbra, ő rittig azt mondta,hogy balra akar menni.És sokszor ebből ment a civakodás ami eltávolított egymástól. 75%-ban mindig azt akarta amihez neki kedve volt.
Pedig azt mondják,hogy a nők a határozott ffiakat szeretik,na ő szerintem nem. Mert akkor oda a szabad akarata. Szóval, mi a bjuk az ilyen mentálisan fura nőknek?
hagyjad mar ezt a temekes hasonlatot! akkor miert nem azert, ha nem mert jobb termek? jobban tetszik, jobban all ra a farkad. JOBB TERMEK. tok mindegy mennyire lovagolsz szavakon, ugyanugy mukodsz mint mindenki mas, hiaba probalod mashogy magyarazni.
ugy jott ide a kulso, hogy a magukat tulertekelo csunya nokrol beszeltunk. te meg behoztad h a nok tokeletesek, es en biztos ezert vedelmezem oket (wtf? ki allitotta h a nok tokeletesek? te adsz a szamba ilyen hulyesegeket, mert meg vagy győződve rola, hogy en ezt hiszem. hat nem. hopp. most mi lesz?)
Dehogy működöm úgy, de tetszik, hogy a nők védelme után termékké degradálod a nőket. Nyugodtan.
Olvasd el akkor még egyszer a kérdést, sehol nincs benne a külső :)
minden embert degradaltam termekke, nem csak a noket. es ha tetszik ha nem, az allatvilag oroke mukodik bennunk, nyilvan mar mas szempontok is fontosak, de balgasag ugy tenni, mintha semmi igazsagtartalma nem lenne annak, amit irok.
a mi elozo iromanyainkra utaltam nem a kerdesre...
Van igazságtartalma, csak szerintem ez szánalmas. 300 000 éves az emberiség, túl kéne lépni az állati ösztönökön, meg ezen. Az ember kimagaslik az állatvilágból, de így csak visszazüllesztett a kulturált embert, így ellentmondasz kb az egész lényének és az evolúciójának. Ha valóban állatoknak kéne lennünk, akkor miért vagyunk emberek?
Én nem állat módjára gondolkodom, nem a farkam vezet, nem termékként gondolok az emberekre és pláne nem termékként gondolok magamra. Igen, kva sokan ezt csinálják ma. Igazad van. Elég nagy baj, szánalmas is. Úgyhogy nekem ne akard leerőszakolni a torkomon, hogy én is legyek állat és termék, mert ez a jó, mert kvára nem. Ez gyengeség. Ez azt jelenti, hogy nem te rendelkezel az életedről, vagy amennyiben te irányítasz, úgy miért akarsz állat és termék lenni?
Hölgyek/urak! Tényleg nem kell itt vitát folytatni!
Egyébként én mint a kérdező vidéki vagyok,tehát nem csak fővárosba kell menni! A lényeg az,hogy egy párkapcsolatban a legfontosabb a KOMPROMISSZUM! Nincs ilyen,hogy Margitkának vagy Lajosnak kell mindig igaza lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!