Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nők miért egoista lázadók és nem hajlandók semmi kompromisszumra?
Tudom,hogy ez már talán kicsit pszichológia,de az én kihűlt kspcdoéstom még friss,és ebből merítek. Szóval az expárom valamennyivel idősebb volt tőlem így mindig ezt helyezte előtérbe,hogy ő tapasztaltabb! Ha én azt mondtam,kértem,hogy szivem menjünk jobbra, ő rittig azt mondta,hogy balra akar menni.És sokszor ebből ment a civakodás ami eltávolított egymástól. 75%-ban mindig azt akarta amihez neki kedve volt.
Pedig azt mondják,hogy a nők a határozott ffiakat szeretik,na ő szerintem nem. Mert akkor oda a szabad akarata. Szóval, mi a bjuk az ilyen mentálisan fura nőknek?
"Dominans no,mint en is es az osszes baratnom. Budaesten ezt felfogjak a feriak. Itt egyenjogusag van. " - a dominancia és az egyenjogúság hogy a fenébe jön össze???
Nálunk tényleg egyenjogúság van, tehát egyikünk se domináns, vagy ha úgy jobban tetszik, mikor, mibe, melyikünk az.
#8 Én mindig hasítok, de egyébként tudod, hogy más is lehet 57%-os így nem biztos, hogy rólam beszélsz?
#7 Szelektív vakság? Egyáltalán konszenzus van közöttünk, hogy ki, hogy definiálja a modern nőt? Kinek nem inge ne vegye magára, nem neked írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!