Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi hízik el párkapcsolat alatt az sem baj?
Sokan mellé álltak a témában a nőknek,de fordított helyzetben mi a véleményetek?
Nekem a pasim hízott el a kapcsolat alatt,amióta nincs munkája és már nagyon sok a túlsúlya,már a mindennapokban is zavaró kissé.
Mit gondoltok erről?
20-as az meg kifogás,hogy nincs munkalehetőség.
Nem feni a munka inkább neki.
Képezze magát aztán lesz munka,akkor válogasson.
Csak kifogásokat keres kérdező a párod,az ilyen nem férfi hanem csak egy kisfiú.
Plusz nem tisztel téged meg saját magát sem,ha ennyire nem foglalkozik magával.
Én ajtót mutatnék egy ilyen embernek.
A munka nem kifogas,sok helyre én vittem be az önéletrajzát stb és nem jeleztek vissza ,Enis érdeklődők ,rokonok is de semmi.
Képezni magát csak fizetősön tudná ,de az én fizetésemből már erre is nem futja.
Egy szerető kapcsolatban nem ez az elsődleges szempont.
Érthető, ha pl. emiatt egy idő után kevésbé találunk valakit vonzónak, de egy kapcsolatban ez nem az elsődleges szempont, másrészt pedig nagyon nem mindegy, mit kezdünk ezzel és hogyan tálaljuk a másiknak.
Mert a "kövér vagy és ocsmány" soha a büdös életben nem működik, csak még jobban magába fordul az ember és még többet fog zabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!