Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetem meg többévés fizetesemet a volt paromtol? Mit tehetek?
Igényléskor hogy nem hozta tudtodra?Nem értem,alá kell írnod,kellenek az adataid,eleve úgy mentek be a bankba,hogy ezt akarjátok megcsinálni.
Semmit nem tehetsz,mert közös a számla. Csinálj másikat. A volt pároddal meg menjetek be a bankba és mondd vissza a hozzájárulásodat vagy az övét.
Te miért nem veszed le róla a pénzt? Bankba akármikor bemehetsz te is levenni,nem kell hozzá kártya.
Na jó, ez tutira kamu kérdés.... :D Úristen, ennyire buta egy ember nem létezik. Nem, nem, nem.
Miért kell megkérdezni, hogy a kérdező a férfi? Hogy jön ez ide?
En vagyok a balek es kamu a kerdes? Nem kamu, nem kivanom senkinek ezt amiben vagyok.
Ok nem irtam, kulfoldon elunk,nyelvismeret nyelvismeret nelkul
En vagyok a balek es kamu a kerdes? Nem kamu, nem kivanom senkinek ezt amiben vagyok.
Ok nem irtam, kulfoldon elunk,akkor meg nyelvismeret nelkul parom intezkedett, a nagy imadatban biztam benne. Megse fordult ilyen a fejembe h ezt teszi.Mig egyutt eltunk, tobb even keresztul meg nem is lattam a kartyamat sem, o intezett mindent a csaladnak. A masik h. a gyerek utan jaro csaladi is oda ment, azt se kapjuk meg, az is nala van.
Most mar kulonelunk uj kartyam van, csak az en nevemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!