Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetem meg többévés fizetesemet a volt paromtol? Mit tehetek?
Mondjuk átirányitod a fizetésed egy álltalad készített saját kártyára? A másikat meg le mondod?
Hónapokig nem tűnt fel, hogy nincs lové? Most erre mit lehet mondani?
A munkáltatódnak szólsz, hogy ne oda utaljon, nyitsz új számlát. Az extől visszakéred!
Nem tűnt kel évekig, hogy veszi le a pénzt?
Ha magától nem adja vissza, akkor sehogy.
Tanulj a hibáidból, ès ennyi. Igènyelj másik bankszámlát, ezentúl oda kèrd a fizetèsed.
Eleve nem írunk úgy alá semmit, hogy nem olvassuk el. Meg èvekig nem tűnt fel? Ez a válságos ára. Ezentúl figyelj oda.
Hogyhogy nem hozta a tudomásodra? Kellenek a te adataid is hozzá és az exedé is. Nem tud bemenni a bankfiókba és nyitni a nevedre egy számlát, kivéve ha a hivatalos gyámod.
Meg ne haragudj, de nem értem. Mi az, hogy most alig van rajta pénz? Külön váltak az útjaitok, de hónapokig ugyanazt a bankszámlát használtátok?
Pár évre visszamenőleg mit akarsz már?
Na az a szó nekem kimaradt. :)
Ettől függetlenül nem tudni mikor szakítottak, a pènzeket mikor vette le. De egy biztos, ekkora balek mint a kèrdező, nem sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!