Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdenek a nők egy idő után követelőzni?
Figyelt kérdés
Mindig az lesz egy idő után a téma, hogy ki hol nyaral vagy kirándul vagy mit lenne jó venni. Mintha nem tudnám, mi lenne jó, ha több pénz lenne.2020. jan. 22. 18:50
11/21 anonim válasza:
Kirúgni! Menjen Huffnáger Pistihez!
12/21 anonim válasza:
Soha nem követelőzök. Ilyen nők is vannak. Csak mi csúnyák vagyunk. Neked ilyen nem kéne.
13/21 anonim válasza:
Ha nem csináltok semmit, csak meló után otthon ültök az albérletben... persze, hogy unatkozik.
14/21 anonim válasza:
# 8 mesélj még a jól működő kapcsolatodról
15/21 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt az exem (nem csoda, hogy már az exem). Ha csak megjegyeztem, hogy milyen szép ez az autó/ a ház, ami előtt sétálunk, vagy meséltem neki érdekességeket egy adott országról, akkor rögtön letámadott, hogy "persze, persze, majd ha milliomos leszek..." A végén már buntudatot éreztem, ha észrevettem egy szép dolgot, vagy megfogalmaztam egy vágyamat. Pedig ezek nélkül egy ember halott.
16/21 Noren1989 válasza:
#14, nem mondtam, hogy jól ment, de kössz, hogy feltételezed rólam. Amúgy már szakítottunk, akármilyen fura, nem pénz, vagy hasonló kérdések miatt.
17/21 Noren1989 válasza:
Nyugi, megbízható forrásból tudom, hogy nem. De tetszik a megközelítésed, privátban akarsz faszt mérickélni?
18/21 anonim válasza:
#13 = 100%. Jól mutatja, mennyire alsóbbrendű életforma vagytok. Hál'Istennek, hogy felelős pozíciókban nem vesztek részt, ezzel megkerülve a harmadik világháborút.
19/21 anonim válasza:
Angela Merkel nem felelős pozícióban van ám. És pont készül is kitörni a 3. vh.
20/21 anonim válasza:
Én nem szoktam azon pörögni,hogy ki,hol nyaral. Nem igazán érdekel. Engem az érdekel inkább,hogy amikor még nem voltunk együtt a párommal és a 16éves tiniribik csábitására vett egy autót aminek bukott a hitele,azt most miért kell nekem is nyögnöm.nem én pöffesztettem benne a pitsámat. Meg,hogy amikor összejöttünk és én voltam aki dolgozott ő nem,de az igények megvoltak nála,ami miatt hitelekhez kellett nyúlni,azt is most nyögjük vissza.Előtte 2 ft hitelem nem volt. Ja,én vagyok a telhetetlen,követelőző nő. Most is nekem kellett kocsi,kiköveteltem,hogy betudjak járni dolgozni (10km és ezer busz jár) Ja nem,mert itthonrol dolgozom. Érvelt,hogy majd eljárunk kirándulni milyen jó lesz....Sehol nem voltunk még ,mert "egész héten úton vagyok,hétvégén nem akarok kocsiba ülni,csak itthon punnyadni" Óó igen,izgalmas,csodálatos..szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!