Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezek után ti együtt maradnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után ti együtt maradnátok vele? Hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés
Feleségemmel 4 éve vagyunk együtt. Egy éve amikor nőgyógyászhoz vittem, takargatta utána a leletet,sőt ki is dobta. Akkor valami gyanús volt már nekem, majd az emailjéből megnéztem ahol az volt írva hogy gyermekek száma 1. Na itt teljesen kibuktam, felhívtam az orvost is, feleségemet is számon kértem, majd mindenki egy abortusznak adta elő. Majd nemrég a tb-je alapján láttam egy olyat ismét hogy hüvelyi szülés, gyermekek száma 1. Na itt biztos voltam benne hogy 2x nem írnak el semmit és ez nem abortusz. Feleségem tagad mindent, sőt, nekem mi közöm van hozzá hogy 5 éve mi történt. Hát én nem tudom, de azért egy gyerek nem egy eljegyzés vagy bármi, viszont nálam ez olyan volt mintha egy ló mellkason rúgott volna, nem tudom hogy ezek után hogy fogok tudni már rá nézni. Ti mit gondoltok erről? 31/F
2020. jan. 21. 17:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%
Az abortusz "missed ab"-ként, azaz megszakított terhességként van nyilvántartva. Be ne vedd a kamuját tovább! A hüvelyi szülés az hüvelyi szülés, az abortusz meg abortusz.
2020. jan. 21. 17:27
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Az is egy lehetőség, hogy beteg volt a magzat, el kellett vetetni, de már olyan nagy volt, hogy meg kellett szülni.
2020. jan. 21. 17:36
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bután kezeli. Kevésbé probléma, hogy mi történhetett, mint, hogy hazudik. A bizalom elveszik, ami nélkül hogyan tovább?
2020. jan. 21. 17:39
 14/27 anonim ***** válasza:
56%
Mi van, ha azert nem akar beszelni rola, mert valami trauma erte ezzel kapcsolatban. Lehet megszuletett a gyerek, de szules utan azonnal meghalt. Vagy fel ev mulva. Errol gondolom senki nem meselne szivesen. Lehet azert hazudozik, mert egyszeruen egyaltalan nem akar rola beszelni, annyira rosszul erintette a dolog. Vagy megeroszakoltak es orokbe adta a gyereket. Ennyi alapjan kidobni mindenfele info nelkul szerintem nem indokolt.
2020. jan. 21. 17:52
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

#14 De. Indokolt. Nem egy 2 hónapos tinikapcsolatról beszélünk, hanem egy házasságról. Egy házastársnak igenis joga van tudni az ilyen súlyú történésekről még AZELŐTT, hogy házasságot kötnek. Nem egy vadidegennek kell beszélnie róla, hanem a férjének.

Akkora trauma pedig nem érhette, ha szexelget az asszonyság azóta is... csak a szája lett traumatizálva?! Akit trauma ér, az hidd el, még a férfiakat is elkerüli.

2020. jan. 21. 18:00
 16/27 A kérdező kommentje:
Igen,pont így gondolom én is. Nem arról kérdeztem hogy 7 éve kivel aludt vagy kinek főzött bablevest, de mivel nem nyomózóként léptem be a kapcsolatba, meg nem fordult volna a fejembe de sőt szerintem senkinek,hogy azután nyomozzon hogy van e gyereke a barátnőjének, mert normális esetbe letisztázzák az elején. Na ha most nekem nincs jogom tudni arról akárhány éve is történt, hogy mi az igazság, akkor neki sincs joga itt lenni.
2020. jan. 21. 18:05
 17/27 anonim ***** válasza:
36%

Jól tetted kérdező! Hazudik! Valószínűleg fiatal és felelőtlen volt és inkább felelőtlenül megszülte a gyereket és mivel az akkori kapcsolatban nem kellett a gyerek, így lemondott róla valamilyen úton módon....!

Ebből látszik hogy éretlen és felelőtlen!

2020. jan. 21. 18:13
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az is lehet, hogy meghalt születéskor vagy picivel utána a baba :(
2020. jan. 21. 18:16
 19/27 anonim ***** válasza:
31%

#18 És akkor mi van? Tudod, hogy hány nővel történik hasonló dolog? Mégsem hazudoznak össze-vissza.

Aki hazudik, az nem jár egyenes úton. Annak mindig takargatni valója van.

2020. jan. 21. 18:18
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
Azoknak akik azt hiszik könnyű erről beszélni. Nagyon nem az. Megfagysz és vele halsz. Tiltakozik az agyad, és semmi szín alatt nem akarsz sem beszélni, sem emlékezni. Senkinek nem kívánom. ;( Lehet a felszín azt mutatja, hogy oké vagy. De rohadtul nem. Elkísér életed végéig.
2020. jan. 21. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!