Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit gondoltok erről? Igaza van?
Azt most hagyjuk, hogy milyen eszméletlenül paraszt stílusban fejti ki a mondandóját, nekem is kinyílt a bicska a zsebemben. De szerintetek van ennek valóságalapja? A ti feleségeitek is beleestek ebbe a jelenségbe és ha igen, akkor úgy éreztek ahogyan az úriember ecseteli?
Ez akkor lenne hiteles, ha Norbika lenne a hűség szobra. De hát nem az...
Volt rá eset, mikor a szálkás szilikon lerakat felesége elköltözött a gyerekekkel, mert megcsalta.
Az se teszi hitelessé, hogy van (pár) ismert szerető is. Most ugye név nélkül.. De ugye a tévés világ egén ragyog egy kis csillagocska, aki hol kövér, hol csak molett, hol vörös, hol szőke, és igencsak szereti a foglalt fax ízét, mert hogy eddig csak olyan pasija volt, aki más férje.
Akit zavar 5-10 kg plusz, a kevésbé feszes test és bőr, az már a terhes feleségét is hanyagolni fogja. Akkor is, ha nem zabál, és nem hízik 30 kilót. Szétreped a has, elnehezedik a mell, szélesedik a csípő, dagad és vizesedik tokától bokáig. Ezen az alapon tök jogos, hogy az _Úriember_ a terhes feleségét is csalja, ahogy azt sokan meg is teszik. Lehet mellé dobálózni, hogy xy fitness modell 8 hónapos terhesen is úgy nézett ki, mint aki belakott. Na és?
Az a legdurvább ebben az egész szövegben, hogy azt ne higyje a nő, hogy letett valamit a férfinak, csak mert szült. Tényleg? Ez lehet igaz a két lófejű, elkényeztetett kölykükre, akik a létezésükkel nem sokkal járultak hozzá az emberiséghez. De azért ne merje már ezt így kijelenteni senki, hogy egy gyereket kihordani, megszülni, szoptatni az semmi. Főleg felnevelni, mikor a selejt apuka úgy dönt, hogy a tini lánya barátnőit akarja sorban dugni, és lelép. Vagy le se lép, egyszerűen csak nem része az életüknek, inkább csajozik.
Ez az egész kijelentés sokat elmond arról, hogy mekkora fosh a Schoberték házassága. Ahol a férj 15 év házasság, egy közös vállalkozás, és két gyerek után kijelenti, hogy a felesége egyetlen értéke a teste, erre vigyázzon ku.rvára, különben megy a levesbe. Sehol se lenne, ha nem lenne az élő hirdetőtáblája. A saját zsírdisznó, löttyedt testével nem épp a legjobb reklámarc, de a malacka fia se. A lányuk már ebben nő fel, hogy egyetlen értéke a teste. Úgy is viselkedik, és úgy is néz ki.
Szégyen az egész família, főleg az, amit képviselnek.
Nem vartam tole velos gondolatokat, megiscsak rendor volt. Amellett, hogy rendre csodmennek a vallakozasai es managert jatszik, meg fogalmazni sem tud. Elkapott egy gondolatot, hogy nok kapcsolatban a nok vonzadasat a szellem, utana a lelek, es csak utana a kovetkezik a test. Erre tudnak felnezni. A ferfiaknal forditott a sorrend. De a lenyeg az lenne, hogy egy jo kapcsolathoz az osszesre szukseg van. Norbika ezt nem fogta fel. Vagy csak igy probal feloldozast krealni maganak, bar ez tobb sebbol verzik. Rekuc nem hagyta el magat, masreszt ezzel legfeljebb onmagat csapja be.
Az viszont eloremutato, hogy erdemes a testsulyt kordaban tartani mindenkinek. Nem azert, hogy ne csaljak meg, hanem azert, hogy ne haljon bele ido elott. Nyilvan azt gondolta, hogy egy ilyen dumaval lenditi fel az bizniszt. Vicc a pali, de tenyleg.
43F
"Én nő vagyok, tudom nem nekem szól a kérdés."
Pontosan. Akkor minek szólsz bele?
Érdekes, itt nagyjából te vagy az egyetlen, aki egyetért a phaszcelebbel és nő vagy. Utálom a fajtád. Te vagy az, akinek minden kérdéshez oda kell írnia, ami a nőket szidja, hogy ÉN NŐKÉNT írom... Bloe 🤮🤮
De ugye a tévés világ egén ragyog egy kis csillagocska, aki hol kövér, hol csak molett, hol vörös, hol szőke, és igencsak szereti a foglalt fax ízét, mert hogy eddig csak olyan pasija volt, aki más férje.
LIPTAI???????????????????,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!