Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom sose hozza fel a találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sose hozza fel a találkozást, és nem mondja hogy hiányzok neki?

Figyelt kérdés

1 héten 2szer talizunk. Most múlt kedd óta nem taliztunk hétvégén nem mert tanult de akkor is én hoztam fel, aztán azóta írásban nem mondja hogy hiányzok neki, csak élőben amikor ott vagyok néha hogy "hiányoztál".

De írásban soha... max akkor ha kéthetig nem találkozunk az is csoda.

Most megvárom hogy felhozza a talit, és hogy talán mondja hogy hiányzok...

Miért nem csinálja ezt? 3 éve vagyunk együtt, régebben mondogatta.

2020. jan. 20. 16:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
56% os vagy, nem csodálom
2020. jan. 20. 18:01
 12/18 A kérdező kommentje:

Igen szerinted az mondjuk jó hogy tűröd hogyan viselkedik? Üt, rosszul bánik veled azt elkell viselni, elfogadni olyan amilyen? Nyilván nem csinál ilyeneket, egy párkapcsolatban kompromisszumot kell kötni és egymáshoz csiszolódni. Hogyan mered azt kijelenteni ennyiből hogy nem szeretem, nem fogadom el olyannak amilyen??

Képzeld el neki is vannak dolgai, gyorsan elmegy igen, és? Hullik a haja, kicsit neghizott, na és? 150 kmerre lakott, taliztunk pár órát 1 heten egyszer mégis kibirtam és úgyan úgy szeretem mint most.

2020. jan. 20. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

7! te mit szívtál?

Nem érzem, hogy szükségem lenne birtoklási vágyra, mert bármikor és bárhol találok jó csajt aki kielégíti az igényeim. De a párkapcsolat és a boldogság 2 emberről szól. Te mit zagyválsz itt össze? Te hallod, látod magad? Honnan szedted ezt a sok hülyeséget? Téged valaki nagyon eltérített testvérem! Az ember társas lény és szüksége van egy társra jobb esetben egy fiúnak lányra, lánynak fiúra... nem ez nme birtoklási vágy... inkább sírok egy merciben az iphonommal akezemben, de etől még nem elszek boldog. Attól leszek boldog, ha van valaki aki önzetlenül hűségesen szeret, nem a pénzemét, kocsimért stb... Na ez a boldogság..Neked pedig za a boldogság, hogy butaságokat zagyválasz össze.Javaslom egy Klínikai szakpszichológus felkeresését!

Kérdező! Ok. Talizzatok akk heti 2x. hoyg lenne mégis a szexen és a bezsélgetésen kivűl melletted másban és olyna jó eza kapscolat heti 2 talinál alig van idő vmire... inkább hagyd ott és keress normális pasit akkor!

2020. jan. 20. 18:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Na persze egós kapcsolat, miért baj ha hiányzik a másik?? Boldog vagyok így is, de miert vagyunk együtt? Ha jól ellennénk egymás nélkül akkor az párkapcsolat?
2020. jan. 20. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:
77%
5,13. vagyok ne is figyelj rá kérdező, nem tudom mit szívott de adhatna nekem is belőle :) :) :)
2020. jan. 20. 18:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves vagy..

Nem szakitanék ezért úgy vele max ha nagyon zavar. Heti 2szer az jó neki is nekem is.

Csak néha harapófogóval kell kihúzni belőle az érzelgős dolgokat

2020. jan. 20. 18:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Pedig lehet most pont ki kéne várnod, amíg ő hozza fel. Nem nyaggatni, nem keresni, kibírni. Csak egy hétig. A reakciója sok mindent elárul. Ha le.. ar, az is kiderül.
2020. jan. 20. 18:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen ez a tervem, köszi.
2020. jan. 20. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!