Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívogatja a volt nője! Mit tegyek?
egy hosszú kapcsolatot nem lehet az egyik pillanatról a másikra elfelejteni
de megértelek
sztem beszéld meg pasiddal
de ha azt a csajt szeretné ak valószínűleg már visszament volna hozzá és veled lenne (=
Szerintem ha még nem tudja, hogy belenéztél a telefonjába, nehogy elmondd neki! Attól még hogy jársz valakivel, van személyes szférád, és én igen rosszul venném, ha kiderülne, hogy a telefonomban kutakodik a párom.
Csábítsd el még jobban a párodat, hogy a régi emlékek nem foglalkoztassák minden nap.
Amíg nincs egyéb nyugtalanító jel, szerintem sem kell aggódnod. Én is beszélek a volt párommal, és ő is az ő volt barátnőjével, mert mindkét esetben több éves kapcsolatról van szó, és ezt nem törli ki az ember a fejéből, ami nem azt jelenti, hogy akar is még valamit az extől.
Arról nem írtál, hogy milyen gyakoriak ezek a hívások, sms-ek, ha nem naponta beszélnek, hanem mondjuk hetente egyszer- kétszer, azzal nincs baj.
És hogy viselem el? Saját példámból tudom, h az exszel beszélni nem jelenti azt hogy össze akarok még jönni vele.
Szia!
Egyetértek az előttem szólókkal viszont az én esetem más volt... mikor összejöttünk, bizonygatta hogy szeret és hogy ő már nem. Aztán énis észrevettem ezeket a jeleket. Smsek, hivások... nem kételkedtem benne. Aztán 1 év után pofonként ért hogy igenis megcsalt vele, nem is egyszer. Azt hittem ott ölöm meg vagy magamat, amiért vak voltam. Együtt maradtunk, mégpedig azért hogy elfelejtse. Azóta eltelt 3 év, és a volt nője 20 évesen a 2. gyerekét várja... A barátom nem tud elég hálás lenni amiért kitartottam mellette és felnyitotam a szemét. Szóval ez az én történetem, de szurkolok neked hogy ne ez legyen nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!