Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet egyszerre két pasit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két pasit is szerelemmel szeretni szerinted?

Figyelt kérdés
..és nem tudsz közülük választani..Mindkettőben van valami amit nagyon szeretsz, egyik tökéletesebb mint a másik. pont az ideálod mint a kettő és mindkettővel jól érzed magad... és nem tudsz választani.. mind a kettő szeret téged. de mindkettővel volt már valami..nem tudod mit tegyél.. volt már veled ilyen?
2010. júl. 22. 09:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
pontosan! :S
2011. júl. 8. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:

nem jó ez.. ők úgymond a két darabkája ennek a tökéletes pasinak.. ha egyikkel volnál hiányozna a másik darab, ha a másikkal az első kéne neked..

Két lehetőséget látok:

A verzió: Pár napot egyedül töltesz, összegyűjtöd az emlékeket, érveket egyik másik mellett és döntesz.

B verzió: Mindkettőt passzolod és örülsz h nem bántasz meg senkit, magadat sem ezzel a kettős "szerelemmel" .

2011. júl. 8. 22:12
 13/17 A kérdező kommentje:
hát... =/ és mind a két verzió rossz.. :S de az első verzió a legjobb! és tudom is h melyik mellett ,,kell" döntenem!!! már tudom.és akkor jól döntöttem. mert már döntöttem amúgy. és jól döntöttem. csak józan ésszel kellett gondolkodni! mert aki mellett döntöttem az sokkal jobb ember mint a másik, mert az egy kétszínű hazug féreg! (volt)
2011. júl. 8. 22:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen lehet, de mind a kettőt másért szereted.

Velem is megtörtént már, de vagy egyikkel sem volt semmi. Vagy az egyik a barátom volt, a másikat meg titkon szerettem.

2011. júl. 8. 22:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
ne vedd túl komolyan, döntöttél és biztosan jól választottál ha ilyen véleményen vagy a másikról.. :) eleinte lehet még ő is eszedbe jut de elfogod felejteni, figyelj a jelenre, akivel vagy!! :)
2011. júl. 8. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem dobj fel egy érmét, és döntsd el az alapján melyik legyen.

Figyeld meg, egyik felében reménykedni fogsz. Azt kell választanod! :)

2011. júl. 8. 22:42
 17/17 A kérdező kommentje:
már nincs ilyen ,,gond" : DD
2011. júl. 10. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!