Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt igaza? Ki a hibás?
15 hónapos lányunkkal egy szobában alszunk.
Ejjel már több mint egy ora ebren volt, és nekem nagyon ki kellett mennem már pisilni.
Szóltam férjemnek aki addig aludt, hogy légyszíves figyeljen egy percig rá.
Az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz, mert éjjel iszok ha felkelek a gyerekhez.
Erre kintről hallom hogy kiboritotta a gyerek a vizet... Jövök be, villany felkapcsolva, agyba borítva a víz. Persze merges lettem mert ha a gyereknek felkapcsoljuk a villanyt akkor azt hiszi reggel van, nem fog vissza aludni.
Kérdezem mi történt.
Férjem: a ku...a vized..
Mondom, mondtam hogy figyelj rá 2 percet. Me kapcsoljunk lámpát!
Erre ő mérgesen fogja a párnajat hogy o kimegy aludni a nappaliba.
Kozben engem ott hagy a gyerekkel aki full felebredt.
Mondtam neki, oke, persze menjél csak aludni nyugodtan.
Még nem kelt fel, de tuti az lesz, hogy én vagyok a hibás az egészért mert minek van víz az éjjeli szekrényemen...
De most reggel is folytatni akarod ezt a ki a hibás dolgot? Minek kell pitiáner dolgokat ágyon pörögni? Meg feltètlwn hibást keresni? Ezen a hozzáállásán nagyon sűrgősen változtatnotok kell, mert ez előbbre nem visz, csak szèpen tönkreteszi a kapcsolatot.
Álmából felkelted, hogy figyeljen a gyerekre, persze, hogy kómás, ès nem tud úgy figyelni.
Egyèbkènt meg azt gondolom, hogy a gyerek alvására kellene más megoldást keresni. Nem kell kinyalni a hátsóját, meg agyon tutujgatni. Nem jó az, ha mindenben csak ti alkalmazkodtak a gyerekhez, ő meg nem tanul "szabályokat".Ahogy idősödik, egyre jobban a fejetekre fog nőni. Egyre nehezebben fogjátok tudni megoldani.
Amíg még ott alszik a gyerek, ne legyen víz az èjjeli szekrènyen. Ilyen eset bármikor elő fordulhat, hogy te mèg alszol, ő felèbred, lemászik, matat. Wc-re is ki tudsz menni, inni is.
Ès tènyleg inkább a probkèmák megoldására koncentráljatok, ne hibáztassátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!