Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek volt igaza? Ki a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt igaza? Ki a hibás?

Figyelt kérdés

15 hónapos lányunkkal egy szobában alszunk.

Ejjel már több mint egy ora ebren volt, és nekem nagyon ki kellett mennem már pisilni.

Szóltam férjemnek aki addig aludt, hogy légyszíves figyeljen egy percig rá.

Az éjjeli szekrényemen mindig van egy pohár víz, mert éjjel iszok ha felkelek a gyerekhez.

Erre kintről hallom hogy kiboritotta a gyerek a vizet... Jövök be, villany felkapcsolva, agyba borítva a víz. Persze merges lettem mert ha a gyereknek felkapcsoljuk a villanyt akkor azt hiszi reggel van, nem fog vissza aludni.

Kérdezem mi történt.

Férjem: a ku...a vized..

Mondom, mondtam hogy figyelj rá 2 percet. Me kapcsoljunk lámpát!

Erre ő mérgesen fogja a párnajat hogy o kimegy aludni a nappaliba.

Kozben engem ott hagy a gyerekkel aki full felebredt.

Mondtam neki, oke, persze menjél csak aludni nyugodtan.

Még nem kelt fel, de tuti az lesz, hogy én vagyok a hibás az egészért mert minek van víz az éjjeli szekrényemen...

2020. jan. 19. 08:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De most reggel is folytatni akarod ezt a ki a hibás dolgot? Minek kell pitiáner dolgokat ágyon pörögni? Meg feltètlwn hibást keresni? Ezen a hozzáállásán nagyon sűrgősen változtatnotok kell, mert ez előbbre nem visz, csak szèpen tönkreteszi a kapcsolatot.

Álmából felkelted, hogy figyeljen a gyerekre, persze, hogy kómás, ès nem tud úgy figyelni.

Egyèbkènt meg azt gondolom, hogy a gyerek alvására kellene más megoldást keresni. Nem kell kinyalni a hátsóját, meg agyon tutujgatni. Nem jó az, ha mindenben csak ti alkalmazkodtak a gyerekhez, ő meg nem tanul "szabályokat".Ahogy idősödik, egyre jobban a fejetekre fog nőni. Egyre nehezebben fogjátok tudni megoldani.

Amíg még ott alszik a gyerek, ne legyen víz az èjjeli szekrènyen. Ilyen eset bármikor elő fordulhat, hogy te mèg alszol, ő felèbred, lemászik, matat. Wc-re is ki tudsz menni, inni is.

Ès tènyleg inkább a probkèmák megoldására koncentráljatok, ne hibáztassátok egymást.

2020. jan. 19. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ha már ébren volt egy órája, akkor simán ki is vihetted volna magaddal és kiülhettetek volna a nappaliba játszani, mert nem akart aludni(tapasztalat) és legalább nincs vita.Azt meg be lehet osztani, ha máskor nem hétvégén, hogy ha ilyen van ki megy ki a gyerekkel és akkor legalább egyikőtök tud normálisabban pihenni.
2020. jan. 19. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a gyerek nem csak egy szobában, de egy ágyban is alszik veletek? 15 hónaposan én ezt már túlzásnak érzem. A mi fiunk is köztünk aludt kb néhány hétig szülés után, mert borzasztóan féltem hogy éjszaka esetleg belefullad a hányásába vagy ilyesmi (elég refluxos volt szegénykém), aztán mikor egyszer éjszaka majdnem fordulásból ráfeküdtem, akkor mondtam, hogy na jó ebből elég, gyereknek saját ágyban a helye. És akkor nem is kell külön felügyelet arra a két percre míg kimész a mosdóba. Tényleg sokkal jobban lenne mindhármótoknak. Persze a párod ettől még bunkók viselkedett, de a kialakult helyzetben te is részes vagy, ugyanis 16 hónapos gyereknek saját ágyban kellene aludnia.
2020. jan. 19. 13:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Vegyel asvanyvizet es zarva tartod a tetejet. Nalunk nagy domper kutya van,tuti leborulna nalunk is.
2020. jan. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!